Kohun keskelle joutunut McLaren-tallipäällikkö kommentoi kriisiväitteitä: ”Ei pidä paikkaansa”

McLarenin tallipäällikkö Eric Boullier kommentoi C Moren haastattelussa Paul Ricardilla esiintyneitä huhuja tallin huonosta ilmapiiristä. Boullier otti kantaa myös Red Bullin päätökseen vaihtaa Renault-moottorit Hondan tuotoksiin.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Lauantai: Aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Boullieria hiillostettiin perjantain lehdistötilaisuudessa kovasti. Erityisen suuri kohu on tullut Daily Mailin jutusta, jossa McLarenin työntekijä on paljastanut tallin jakaneen kuljettajilleen suklaapatukoita, jos auton uudistukset on saatu valmiiksi takarajaan mennessä. Moista toimintaa on pidetty työntekijöiden halventamisena.

Boullier tyrmää väitteet tiimin huonosta hengestä.

–Ei pidä paikkaansa. Ei ainakaan sen perusteella, mitä meille on kerrottu, hän sanoi C Morelle.

Boullieria harmittaa, että jotkut tallin työntekijät ovat puhuneet medialle sen sijaan, että olisivat keskustelleet ongelmista tiimissä sisäisesti.

–Tämä on iso organisaatio, ja täällä saattaa olla tyytymättömiäkin ihmisiä, mutta otamme kritiikkiä mielellämme vastaan, koska sen avulla voi vain kehittyä. Muutamat ihmiset ovat päättäneet puhua toimittajille, mutta olemme saaneet valtavasti tukevia sähköposteja ihmisiltä, joita kohu on vain häirinnyt. Uskon heitä.

Miksi jotkut työntekijät sitten puhuvat ensin toimittajille?

– En tiedä. Katsotaan, kun tiedämme enemmän, Boullier vastasi.

McLaren on viime vuodet kulkenut varjojen mailla. Viime vuonna talli sai tarpeekseen yhteistyöstä Hondan kanssa ja vaihtoi moottorinsa Renaultin tuotoksiin.

Nyt Red Bull on tehnyt päin vastaisen liikkeen. Red Bull vaihtaa Renaultin Hondaan. Boullier näkee ratkaisun olevan McLarenille ainoastaan hyväksi.

– Se on todella hyvä uutinen. Aiemmin Renault toimitti moottoreita kolmelle tiimille, mutta jatkossa vain kahdelle. Renault pystyy keskittymään asiakkaisiinsa paremmin. Näen McLarenin kannalta vain etuja.

Menestyykö Red Bull Hondan vauhdittamana?

– En tiedä. En ole kristallipallonlukija, vastasi Boullier.

Hondalle Boullier toivottaa onnea.

– Päätös tehtiin heillä tietysti hyvällä päämäärällä. Toivon heille kaikkea hyvää.

Lue myös:

    Uusimmat