Kohun keskelle joutunut Armie Hammer palasi julkisuuteen – kommentoi väitteitä

Jenkkinäyttelijän lupaava ura koki kovan kolhun vuonna 2021, kun miestä syytettiin useista raiskauksista sekä kummallisten viestien lähettelystä.

Yhdysvaltalainen näyttelijälupaus Armie Hammer, 37, vastasi saamiinsa raiskaus- ja viestittelysyytöksiin sunnuntaina julkaistussa Painful Lessons -podcastin jaksossa. Podcastia isännöi Tyler Ramsey.

Hammerin näyttelijänura kaatui vuonna 2021, kun miestä syytettiin raiskauksista sekä ahdistavien, ihmisten syömistä ihannoivien tekstiviestien lähettelystä.

Syytteet olivat peräisin Effie-nimiseltä naiselta, jonka kanssa Hammer seurusteli vaihtelevalla menestyksellä neljän vuoden ajan.

Effie teki Hammerista rikosilmoituksen vuonna 2021, jossa nainen syytti ex-poikaystäväänsä raiskauksesta sekä esitti todisteita kannibalismin ihannointiin viittaavista Instagram-viesteistä.

Pian Effien tekemän rikosilmoituksen jälkeen myös kaksi muuta naista ilmoittivat vastaavanlaisista rikoksista.

– Et ikinä tiedä, mitä saat hänen kanssaan – hän on melko pelottava henkilö. Hän sanoi minulle outoja asioita, kuten ’’tahdon syödä kylkiluusi’’, Hammerin ex-tyttöystävä Paige Lorenze kommentoi Vanity Fairille syytösten teon jälkeen.

Hammer kieltää kaikki itseään kohtaan esitetyt väitteet. 

Hammer menetti syytteiden jälkeen useita menestysrooleja. Näyttelijä kertoo Painful Lessons -podcastissa itsetuhoisista ajatuksistaan syytösten jälkeen.

– Mietin useasti, etten pysty tähän enää.  Kävin todella syvissä vesissä. Seisoin rantaviivalla katsoen merta ja mietin, että ’’jep, tämä on nyt tässä’’, ja uin todella kauas, ja jäin vain makaamaan sinne, kuin puolittaisessa itsemurhayrityksessä. Mutta sitten ajattelin, etten voi tehdä sitä lapsilleni, Hammer muistelee podcastissa.

Viime vuonna Los Angelesin piirisyyttäjän virasto ilmoitti, ettei aio edetä tapauksen kanssa. Viraston mukaan Hammerin ja Effien suhde on liian monimutkainen, jotta syytteiden todenperäisyyttä pystyttäisiin todistamaan aukottomasti.

– Ihmiset kutsuivat minua kannibaaliksi ja kaikki uskoivat heitä. Nyt voin katsoa asiaa eri perspektiivillä ja ajatella, että tuopa oli huvittavaa. He sanoivat:’’ jep, tuo tyyppi söi ihmisiä’’. Siis mitä? Mistä oikein puhutte? Hammer selitti podcastissa.

– Tiedättekö, mitä pitää tehdä, jotta voi kutsua itseään kannibaaliksi? Sinun pitää syödä ihmisiä! Se oli kummallista.

Myöhemmin Hammer kertoi kuitenkin olevansa kiitollinen tapahtuneesta.

– Mitä tahansa ihmiset sanoivat, ja mitä tahansa tapahtuikin, olen nyt sellaisessa tilanteessa elämässäni, että olen kiitollinen kaikesta siinä.

Lue myös:

    Uusimmat