"Kohde kiihdytti etelään ja hävisi alle kahdessa sekunnissa" – Yhdysvaltain puolustusministeriö julkaisi kolme huippusalaiseksi määriteltyä videota ilmiöistä, joita ei ole pystytty selittämään

Pentagon julkaisi kolme videota viime vuosilta, joita ei ole pystytty täysin selittämään 1:09
Katso videot yläpuolelta.

Yhdysvaltain puolustusministeriö on julkaissut kolme huippusalaiseksi määriteltyä videota ilmiöistä, joihin he eivät ole löytäneet vastauksia.

Pentagonin mukaan kaikki kolme yläpuolelta löytyvää, laivaston kuvaamaa videota ovat peräisin vuosilta 2004 ja 2015.  Kaikissa viime vuosina kuvatuissa kolmessa videossa on nähtävissä tunnistamaton lentävä kohde taivaalla.

Puolustusministeriö on varsinkin ihmetellyt kohteiden erityislaatuista liikkumista. Pentagon halusi julkaista videot juuri nyt, koska se haluaa osittain vähentää niihin liittyviä väärinkäsityksiä sekä todistaa, että videot ovat aitoja.

”Kun lähestyin sitä, kohde kiihdytti etelään ja hävisi alle kahdessa sekunnissa”

Entinen Yhdysvaltain laivaston lentäjä David Fravor kuvaili CNN:n haastattelussa vuonna 2017, että yksi videolle tallentuneista tunnistamattomista ilmiöistä liikkui tavalla, jota hän ei voinut ymmärtää.

Fravor näki tällöin ilmiön omin silmin.

–  Kun lähestyin sitä, kohde kiihdytti etelään ja hävisi alle kahdessa sekunnissa. Se oli äärimmäisen odottamatonta. Se kimpoili kuin pingis-pallo, Fravor kuvailee.

Katso puolustusministeriön julkaisemat videot yläpuolelta.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat