Klikkauksista hullaantunut tubettaja myöntää pudottaneensa lentokoneen saadakseen enemmän katsojia

29-vuotias tubettaja Trevor Jacob latasi YouTubeen vuonna 2021 videon lentokoneensa putoamisesta.

Videolla vihjattiin, että kyse olisi ollut onnettomuudesta. Videota on katsottu lähes neljä miljoonaa kertaa. Nyt Jacob on myöntänyt kuvanneensa videon osana sponsorisopimusta.

Kyse ei ole mistään pienestä pahennusta aiheuttaneesta tempauksesta. BBC kertoo, että Jacobia saattaa odottaa teostaan jopa 20 vuoden vankeusrangaistus.

Jacob myöntää syyllistyneensä todisteiden tuhoamiseen ja piilottamiseen tarkoituksenaan estää virallista tutkintaa.

Jacob oli käynyt noutamassa kuvamateriaalin koneen hylystä. Myöhemmin hän kävi helikopterin kanssa poistamassa tuhoutuneen lentokoneensa pois putoamispaikalta. Tämän jälkeen hän tuhosi koneen jäännökset. Jacobin lentolupa peruttiin jo viime vuonna.

Lentoon kameroiden ympäröimänä

Jacob lähti yksin matkaan lentokoneellaan marraskuussa vuonna 2021 Santa Barbarasta. Hän oli kiinnittänyt kameroita koneeseensa. Jacobilla oli laskuvarjo kiinnitettynä ja mukana oli myös selfiekeppi.

– Hänen tarkoituksenaan ei ollut päästä perille määränpäähän. Sen sijaan hän suunnitteli poistuvansa lentokoneesta kesken lennon ja kuvaavansa laskuvarjohyppyään sekä maahan putoavaa konettaan, todetaan Kalifornian oikeuslaitoksesta.


Lue myös:

    Uusimmat