Kiusallinen reaktio hämmentää – herttuatar Catherine kavahti prinssi Williamin kosketusta: "Dianan ja Charlesin kaltainen tilanne jälleen kerran"

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin välinen vaivaannuttavalta vaikuttanut hetki A Berry Royal Christmas -ohjelmassa kummastuttaa kansalaisia.

Herttuatar Catherine ja prinssi William vierailivat joulun alla maanantaina 16. joulukuuta esitetyssä BBC:n ohjelmassa A Berry Royal Christmas. Ohjelmaa katselleet pistivät merkille erikoisen hetken herttuaparin välillä, kun Catherine hätkähti Williamin koskettua vaimonsa olkapäätä. 

Herttuatar vaikuttaa liikahtavan nopeasti Williamin kosketuksen alta tämän koskettua vaimoaan. Joidenkin ohjelmaa katselleiden mielestä hetki herttuaparin välillä oli kiusallinen ja Catherine väisti kosketusta ripeästi. Toisten mielestä Catherine yrittää välttää julkisia hellyydenosoituksia. 

Catherinen ja Williamin välinen kummalliselta vaikuttanut hetki tapahtui kun herttuapari istui järjestämässään joulujuhlassa vapaaehtoisten kanssa keskustelemassa hyväntekeväisyydestä. 

Keskustelu Catherinen ja Williamin välisestä hetkestä on käynyt kiivaana sosiaalisessa mediassa, varsinkin Twitterissä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kate ravistaa Williamin käden pois olkapäältään A Berry Royal Christmas -ohjelman aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Luulen, että hän (William) kutitti hänen (Catherinen) selkää tai olkapäätä, hän liikahti mutta ei antanut pahaa katsetta tai muuta ilmettä. Se ei ollut tarpeeksi pitkä pätkä jotta näkisi mitä todella tapahtuu, mutta kumpikin vaikuttaa olevan hyvällä tuulella. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voisiko tämä olla Dianan ja Charlesin kaltainen tilanne jälleen kerran. 

Asiaa kommentoineet ovat jakautuneet selkeästi kahteen leiriin: toisten mielestä tilanne oli erittäin vaivaannuttava ja vaikuuttaa viestittävän jotain Williamin ja Catherinen suhteen tilasta. Toiset taas nostavat esille herttuaparin kanssakäymisen muutoin ohjelman aikana, ja useiden mielestä kuninkaallinen pari vaikuttaa onnelliselta ja rakastuneelta. 

Lähde: Mirror

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja