Mainos

Kittilä esittää kunnanjohtajan sijaisen hakuaikaa jatkettavaksi

Kittilän kunnanhallitus esittää kunnanjohtajan viransijaisuuden hakuajalle jatkoa, ilmenee kunnanhallituksen esityslistasta. Kunnanhallitus esittää hakuaikaa jatkettavaksi marraskuun 24. päivään asti. Asiasta on määrä päättää huomenna.

Kunnanjohtajan viransijaisuuden haku päättyi alun perin lokakuun lopussa, ja tehtävään haki 13 ihmistä. Hakuaikaa esitetään jatkettavaksi, koska soveltuvaa hakijaa ei aiemman hakuajan puitteissa löytynyt.

– Hakijoiden joukossa on vähän hakuilmoituksessa mainittuihin tehtäviin kokemusta omaavia henkilöitä ja osalla hakijoista ei ole vaadittua virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kunnanhallitus perustelee esityslistassa.

Hakuilmoituksessa kunnanjohtajan viransijaisen tehtäviksi mainitaan muun muassa kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen sekä elinkeinoelämän kehittäminen.

Viransijaista etsitään vuodeksi 2018. Tällä hetkellä tehtävää hoitaa hallintojohtajan sijainen Sanna Ylinampa.

Kittilän kuntaa painavat useiden kuntapäättäjien rikossyytteet. Myös valtiovarainministeriö on pyytänyt Kittilän kunnalta lausuntoa selvityshenkilön tai -ryhmän asettamisesta tutkimaan kunnan hallintoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.