Kiti Kokkosen söpö Tanhupallo-hahmo teki paluun! Muistuttaa kaikkia tärkeästä ajankohtaisesta asiasta

8:48
Kiti Kokkonen joutui Possen legendaariseen haasteeseen.

Putouksen sketsihahmokisan vuonna 2018 voittanut Tanhupallo on tehnyt paluun. Näyttelijä Kiti Kokkonen otti Tanhupallo-hahmonsa kautta kantaa tärkeään asiaan. 

Putouksen sketsihahmokisan voittajaksi vuonna 2018 kruunattu Tanhupallo ottaa kantaa tärkeään ja ajankohtaiseen asiaan. Sketsihahmo muistuttaa kaikkia käsienpesun tärkeydestä. Katso videolta, kun Tanhupallo opastaa, kuinka kädet pestään kunnolla.

Näyttelijä Kiti Kokkosen söpö Tanhupallo-hahmo sulatti kansan sydämet vuoden 2018 Putouksen sketsihahmokisassa. Tanhupallo kruunattiin kilpailun voittajaksi. 

Sittemmin Kokkonen on kertonut, että sketsihahmokisan voitto muutti hänen elämäänsä radikaalisti hetkeksi. Kokkonen paljasti Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -ohjelmassa, miten hänen hahmonsa menestys ahdisti häntä. 

– Yhtäkkiä kaikki tunnistivat minut. Ahdistuin siitä vähän yli puoleksi vuodeksi. Ihmiset kokivat, että se oli minun suurin meriittini. Kun taas minulle jokainen työni jo ennen Tanhupalloa oli merkityksellinen, Kokkonen sanoi. 

Hän kertoi, että pääsiäisenä heidän kotiovellaan kävi kymmenen virpojan sijaan 50 virpojaa. Usein ihmiset olettivat Kokkosen heittäytyvän Tanhupallon rooliin myös vapaa-ajallaan. 

– Olin menossa katsomaan sairaalaan läheistäni. Olin hississä itku kurkussa, koska en tiennyt, miten tälle ihmiselle tulee käymään. Hissiin tulee kaksi tuntematonta henkilöä, jotka alkavat udella Tanhupallosta. Silloin olisin halunnut sanoa, että minulla on menossa yksityinen hetki, mutta en jotenkin tohtinut, Kokkonen kertoi ohjelmassa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja