Kiti Kokkonen muistelee hetkeä, kun sai tietää, ettei voi tulla raskaaksi: "Näin näköiseni pienen lapsen"

Kiti Kokkonen muistelee hetkeä, kun sai tietää, ettei voi saada biologista jälkeläistä 1:18
Katso videolta esimakua jaksosta

Studio Pääskysaaressa tähdet jakavat valokuvia elämänsä varrelta ja tarinoita niiden takaa. Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa nähtiin Kiti Kokkonen.

Studio Pääskysaari on henkilöhaastattelusarja, jossa tunnetun ihmisen elämä vilisee kuvanauhana silmiemme edessä. Ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin. 

Jokaisessa jaksossa Jenni Pääskysaari kutsuu Studio Pääskysaareen valokuvattavaksi ja jututettavaksi tunnetun suomalaisen, joka avaa elämäänsä lapsesta aikuiseksi valokuvien avulla.

Kauden ensimmäisessä jaksossa jututettavaksi saapuu näyttelijä Kiti Kokkonen. Kokkonen elää uusperheessä yhdessä puolisonsa ja bonustyttärensä kanssa. 

– Kävi niin onnekkaasti, kun en voi saada biologisia lapsia, sitten uusperheyden kautta sain bonustyttären. Sain mahdollisuuden olla vanhempi. Sain hänen biologiselta äidiltään ja isältään luvan olla hänen vanhempi ja rakastan sitä yli kaiken, se on niin ihana tyyppi. Olen saanut olla vanhempi kohta 13 vuotta, hän kertoo. 

Kokkonen kertoo Pääskysaarelle hetkestä, jolloin hän sai tietää biologisen jälkeläisen saamisen olevan mahdottomuus. Kokkosen mukaan hän jollain tavalla tiesi asian. Hänellä ei ole koskaan ollut vauvakuumetta.

– Silloin kun sain sen lopullisesti tietää, että se on mahdotonta, että saisin biologisen jälkeläisen, kyllä on myönnettävä, että hetken ikään kuin näin näköiseni pienen lapsen. Tuli vähän surullinen olo, etten saa jatkettua, tavallaan pysäytän isäni kaaren. Vähän oudosti narsistinen ajatus, että näkee itsensä näköisen lapsen, ehkä siinä on jotain niin primitiivistä ja se on niin biologinen asia, että joku pieni tarve meissä kaikissa on jatkaa juuri niitä omia geenejä.

Studio Pääskysaari -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat