Kiti Kokkonen nousi lavalle samana päivänä, kun hänen isänsä kuoli: "En tiedä, olinko shokissa"

Joonas Nordman näyttelee Ere Kokkosta – näin Kiti Kokkonen reagoi nähtyään kuvan 1:25
Joonas Nordman näyttelee tulevassa elokuvassa Ere Kokkosta – näin Kiti Kokkonen reagoi nähtyään kuvan Nordmanista roolissa.

Studio Pääskysaaressa tähdet jakavat valokuvia elämänsä varrelta ja tarinoita niiden takaa. Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa Kiti Kokkonen.

Studio Pääskysaari on henkilöhaastattelusarja, jossa tunnetun ihmisen elämä vilisee kuvanauhana silmiemme edessä. Ohjelma alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Jokaisessa jaksossa Jenni Pääskysaari kutsuu Studio Pääskysaareen valokuvattavaksi ja jututettavaksi tunnetun suomalaisen, joka avaa elämäänsä lapsesta aikuiseksi valokuvien avulla.

Kauden ensimmäisessä jaksossa jututettavaksi saapuu näyttelijä Kiti Kokkonen. Kokkosen isä Ere Kokkonen menehtyi vuonna 2008. Samana iltana Kiti nousi revyy lavalle. 

– En tiedä olinko shokissa vai liittykö se siihen, että muistin silloin kun isän isä kuoli, se oli kesken jonkun monikameraohjauksen ehkä, jos muistan oikein. Onkohan meidän alalla sitten joku outo, mistä pitäiskin vähän pyrkiä pois, että tehdään mitä tahansa olikin, täytyy se työ tehdä, hän miettii. 

Hän kertoo muistavansa kyseisen hetken. 

– Se on ollut mun oma valinta. Kukaan ei painostanut. Ei siinä ollut mitään tiettyä syytä. Mä vaan ajattelin, että nyt vaan toimitaan näin. Mulle se oli ensimmäinen suuri menetys, joka romautti mun maailman ihan täysin.  En osannut toimia. Mä vaan toimin, ei ollut mitään syytä tai logiikkaan missään.

Studio Pääskysaari -ohjelma alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat