Kiti Kokkonen julkaisi koskettavan kuvan: "Meidän kenenkään ei tarvitse hakea hyväksyntää"

Kiti Kokkonen MTV:n haastattelussa 1:04

Kiti Kokkonen julkaisi Instagramissa suloisen lapsuuskuvan, jonka yhteydessä hän kirjoittaa koskettavasti historiastaan.

Katso yllä Putouksesta pois jäävän Kiti Kokkosen kommentit aiheesta!

Putouksesta tuttu näyttelijä Kiti Kokkonen lisäsi Instagramiin vastikään lapsuuskuvansa. Kuvan oheen Kiti kirjoitti koskettavan tekstin, jossa hän kannustaa itseään.

– #olisinpatiennyt että koulumenestys tai sen puute ei määrittele minua, älykkyyttäni tai kapasiteettiani. Että etukäteen asioiden pelkäämisestä ei ole mitään hyötyä. Että kukaan täällä ei ole toista kummallisempi, että me kaikki ollaan samaa avaruuspölyä. Ihmeellisiä ja ihania. Olisinpa tiennyt, että elin upeassa ajassa lapsuuden, kun ulkonäkökeskeisyys ei vielä ollut tullut muotiin. Olisinpa myös tiennyt, että meidän kenenkään ei tarvitse hakea hyväksyntää ympäristöstä. Että me ollaan juuri sellaisia, kun ollaan ja se on hyvä niin, Kiti toteaa kuvan yhteydessä.


– Onneksi en tiennyt, että mitä kaikkea mahtavaa, surullista, pakahduttavaa, riemastuttavaa ja haastavaa sekä mielenkiintoista oli edessä, koska osasin elää hetkessä, jota nyt aikuisena opettelen uudestaan, hän jatkaa.

LUE MYÖS: Paljastus tulevasta Putous-kaudesta! Kiti Kokkonen ei ehdi syksyllä osaksi tähtikaartia: "Harmittaa tosi paljon"

Kiti antaa omat kannustuksen sanansa muillekin nuorille ja lapsille postauksensa yhteydessä.

– Kaikille elämän alkutaipaleella oleville pienille ja isoille ainutlaatuisille ihmisille monipuolisesti rikasta, uteliasta ja opettavaista matkaa. Yritetään kuunnella toisiamme, vaikka ei aina puhuttaisi samaa kieltä. Rauhaa ja Rakkautta ihmiset, Kiti kirjoittaa.

Moni julkisuuden henkilö muistelee sosiaalisessa mediassa omia nuoruusvuosiaan Helsingin Sanomien aloittaman #olisinpatiennyt-kampanjan innoittamana. Kampanjassa suomalaiset kertovat, mitä haluaisivat sanoa nuorelle itselleen, jos saisivat siihen mahdollisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat