Maaret Kallio avautui TTK-matkastaan: "Peränpitäjän paikka ei ole ollut yksinomaan helppo"

Maaret Kallio jakoi tunteikkaan tarinansa suorassa TTK-lähetyksessä 1:58
Maaret Kallio jakoi tunteikkaan tarinansa.

Psykoterapeutti Maaret Kallio on ollut TTK-matkallaan jo 7 suoran lähetyksen ajan.

Psykoterapeutti Maaret Kallio pohti kokemaansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman matkaa 18. lokakuuta. Hän on ollut mukana 7 suorassa lähetyksessä.

– Tanssimatkani on kestänyt jo todella pitkälle, mistä on kiittäminen ennen kaikkea ihmisten antamia ääniä. Olen ollut tuomareiden pisteissä häntäpäässä ja monesti pudotusuhan alla. Peränpitäjän paikka ei tietenkään ole ollut yksinomaan helppo, vaikka kyseessä onkin viihdeohjelma ja kilpailu leikkimielistä, Kallio kirjoitti Instagramissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kallio kirjoitti, että jokaisessa asiassa vain pieni osa voi olla kärjessä. 

– Elämässä on keski- ja häntäpaikkoja jaossa runsaimmin. Huipulla on helppo hymyillä ja kokea onnistumista. Silti onnistumisia voi nähdä peremmiltäkin sijoilta, vaikka ehkä eri asioista. Toivoa ja oppimisen iloa ei saisi missään harrastuksessa, uuden taidon opettelussa tai työssä musertaa, vaikka eteneminen ei olisikaan suoraviivaista tai maaliin yltävää. Se on tärkeää muistaa ihan kaikkialla elämässä ja etenkin lasten ja nuorten kanssa, Kallio muistutti.

Ohjelman myötä lisääntynyt hetkellinen julkisuus on tuonut Kalliolle valtavasti hyvää palautetta ja iloa, mutta myös karuja kommentteja ja palautetta. Hän muistuttaakin, ettei ilkeiden kommenttien antaminen tee hyvää kenellekään: ei niiden antajalle eikä saajalle.

– Kannustamista ja toivoa voi luoda jokainen meistä. Varmasti kaikilla on kokemuksia siitä, miltä tuntuu olla osaamaton, keskeneräinen tai olla jossain peräsijoilla. Ihmisyydestä se ei kerro mitään, sillä ihmisyyttä tai elämän arvoa ei voi koskaan mitata pisteillä tai suorituksilla, Kallio kirjoitti.

Kallio kiitti vielä kilpakumppaniaan, artisti Benjamin Peltosta, joka on pärjännyt kisassa todella hyvin. 

– Silti hänellä riittää myötätuntoa, myötäintoa, oppimisen iloa ja kannustuksen voimaa myös muille. Upean tanssitaidon lisäksi sitä voi oppia paljon tältä nuorelta esimerkiltä. Tällaisessa maailman tilanteessa kaikelle hyvälle ja toivolle on erityinen tilaus - tapahtuivat ne sitten ihan missä tahansa, Kallio päätti kirjoituksensa.

Kallion pari on kisassa Sami Helenius.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat