Kitaristin lähtö ja levy-yhtiöriidat ajoivat Jon Bon Jovin synkkiin vesiin: "En ole edelleenkään täysin toipunut"

Jon Bon Jovi avautuu synkistä ajoista Mirrorin haastattelussa. 54-vuotias rokkari kertoo vaimonsa auttaneen häntä selviytymään.

Jon Bon Jovi kertoo viimeisten kolmen vuoden olleen elämänsä hirveintä aikaa.

Kitaristi Richie Samboran lähtö bändistä 30 vuoden jälkeen ja katkera riita levy-yhtiön kanssa ajoivat Jon Bon Jovin synkkyyteen.

–Minulla oli silloin hyvin vaikeaa. Tuntui kuin koko maailman paino olisi ollut harteillani.

Jon Bon Jovin vaimo Dorothea auttoi miestään selviytymään. Pari on ollut naimisissa 27 vuotta.

– Se oli hyvin rankkaa aikaa, enkä ole edelleenkään täysin toipunut siitä. Vaimoni on ollut ilmiömäinen. En tiedä, miten olisin selvinnyt ilman hänen apuaan.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut konkarimuusikon ainut alamäkivaihe, sillä hän koki burnoutin vuonna 1991, Bon Jovin kolmannen Slippery When Wet -albumin aikoihin. Jon Bon Jovi harkitsi tuolloin jopa itsemurhaa. Viimeisen kolmen vuoden aikana hän on kokenut vastaavia tuntemuksia, mutta ei halua puhua niistä haastattelussa sen enempää.

– En ole valmis kertomaan siitä lisää, mutta sanon vain, ettei se ollut kaunista.

Bändikaverin lähtö ja riidat levy-yhtiön kanssa kulminoituivat nopeasti.

– Lumihiutaleesta tuli lumivyöry. Olen nyt ylpeä sanoessani, että olen ollut yhdessä bändissä koko ikäni, olen ollut yhdessä levy-yhtiössä koko ikäni ja minulla on ollut sama vaimo koko ikäni.

Jon Bon Jovilla ja Dorothealla on neljä lasta. Heidän vanhin tyttärensä Stephanie on 23, Jesse on 21, Jacob 14 ja Romea 12 vuotta.

– Jos minusta on vitsikkäästi tehty rock and roll –avioliiton malliesimerkki, niin olkoon niin. Bono on ollut naimisissa yhtä pitkään kuin minäkin, muusikko kuittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat