Kiss pelleili MTV3:n haastattelussa – katso video

Helsingissä parhaillaan soittava Kiss oli MTV:n haastattelussa vitsikkäällä tuulella.

Naamiobändin soittajilla oli hauskaa kun he vastailivat faneilta kerättyihin kysymyksiin. Laulaja-kitaristi Paul Stanley myös esimerkiksi sovitteli päähänsä toimittaja Sami Ruokankaan hattua.

Kiss soittaa Euroopassa 40-vuotisjuhlakiertueellaan. Haastattelussa basisti-laulaja Gene Simmons tuumii maskeissa soittamisen olevan niin rankkaa puuhaa, ettei bändi usko enää kymmenen vuoden kuluttua soittavansa ja juhlivansa 50-vuotista uraansa.

– Olisi paljon helpompaa olla tennareissa ja t-paidassa ja soittaa kitaraa. Mutta teemme kovasti töitä, tulette näkemään sen tänään, Simmons selitti.

– Minun maskissani menee pisimpään, ehkä kaksi tuntia, hän paljasti.

Tällä hetkellä miehet kuitenkin mielestään elävät uransa parasta vaihetta. He ovat innoissaan Kiss-teemaristeilyistään ja kertovat myös uudesta dokumenttielokuvastaan.

Paul Stanleyn mukaan tuorein Kiss-levy Monster on kunnianosoitus 70-luvun bändeille kuten Humble Pielle ja Mott The Hooplelle.

Videolla Kiss-miehet paljastavat myös omat suosikkinsa tuotannostaan. Vuosikymmenten ajan yhdessä soittaneet miehet myös pilailivat toistensa kustannuksella.

– Kyllä, minulla on oma huone kiertueilla, koska en kestä olla hänen (Simmonsin) seurassaan, Stanley pelleili.

Kiss-kokoonpano videolla (vasemmalta oikealle): Tommy Thayer, Gene Simmons, Eric Singer ja Paul Stanley.

(MTV3 – SAMI RUOKANGAS)

Lue myös:

    Uusimmat