Kirsten Dunst antaa kesäisen ihonhoitovinkin – noudatathan tätä?

Lauantain AVA Elokuvaa Wimbledon tähdittävä vaaleahiuksinen menestynyt näyttelijäkaunotar, Kirsten Dunst on tarkka siinä, miten hän herkkää ihoaan hoitaa.

Jo kolmevuotiaasta saakka esiintynyt näyttelijä Kirsten Dunst, 31, varjelee ihoaan huolella. Noudatathan tähden kesäistä ihonhoitovinkkiä?

Monien suomalaisten tapaan Dunstin iho on hyvin vaalea. Tähti ei kuitenkaan tavoittele enää tasaista rusketusta, vaan on hyväksynyt vaalean ihonsävyn osaksi itseään.

– Minä pysyttelen suosiolla poissa auringosta. Minusta ruskettuneet ihmiset näyttävät upeilta, mutta minun ihoni on liian herkkä auringolle, Dunst kertoo.

Herkkää ihoaan tähti varjelee myös kaikenlaisilta kemikaaleilta. Dunstin päivittäiset rutiinit ovat hyvin yksinkertaiset.

– Puhdistan ihoni vain iltaisin, mutta käytän kosteusvoidetta sekä aamuisin että iltaisin, Dunst kertoo.

Eniten näyttelijätär kertoo oppineensa ihonhoidosta äidiltään. Näyttelijäkaunottaren äiti työskentelee kauneusbisneksessä.

– Hän on yksi San Fernando Valleyssä sijaitsevan kauneussalongin omistajista ja saan ystävineni alennusta sieltä. Käymme kasvohoidoissa kuukausittain, Dunst kertoo.

Milloin näyttelijätär sitten tuntee olonsa kaikkein upeimmaksi?

– Silloin kun pidän huolta kropastani ja voin pukeutua mihin vain, mikä istuu minulle hyvin, Dunst hymyilee.

Kun Dunstilta kysytään, mitä hän muuttaisi ulkonäössään, on hänellä vastaus valmiina. Ikä on tuonut kaunottarelle itsevarmuutta joka on opettanut häntä hyväksymään itsensä – hyvine ja huonoine puolineen.

– Jos minulta olisi kysytty tätä viisi vuotta sitten, minulla olisi ollut valmiina lista asioita, joihin olin tyytymätön, mutta nykyään olen tyytyväinen itseeni ja tiedän, että jos pidän huolta itsestäni, minulla on loistava olo.

Kirsten Dunst nähdään lauantaina 6.7. AVA Elokuvan Wimbledon pääroolissa klo 20.00.


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja