Kirsi Alm-Siira vastaa eroonsa liittyviin kysymyksiin Me Naisissa: "Tämä tuntuu positiiviselta siirtymiseltä"

Tällainen on uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran pehmolelua muistuttava Heli-pentu 2:17
Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira esitteli uuden perheenjäsenensä MTV Uutisille – tällainen on pieni Heli-koira

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira vastaa Me Naiset -lehden lukijoilta tulleisiin kysymyksiin avioerostaan lukijan puolesta kyselen -juttusarjassa.

MTV3-kanavan uutisankkuri Kirsi Alm-Siira vastaa tällä viikolla ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä avioeroonsa liittyviin kysymyksiin juttusarjassa, jossa lehden lukijat kysyvät tunnetuilta henkilöiltä, mitä he ovat aina halunneet heistä tietää.

Pitkäaikaisesta puolisostaan Kalle Siirasta  alkuvuodesta eronnut Alm-Siira kertoo juttusarjassa, miltä ero tuntuu hänestä juuri tällä hetkellä.

– Vaikka suhde eron jälkeen muuttuu, se voi silti yhä olla tärkeä ja antaa paljon. Saimme 19 vuodessa aikaan paljon hyvää, kuten hienot lapset. Tämä tuntuu positiiviselta siirtymiseltä johonkin uuteen, hän vastaa.

Me Naisten lukijat tahtoivat myös tietää, aikooko uutisankkuri eron myötä vaihtaa sukunimensä. Alm-Siira vastaa, ettei ole vielä ehtinyt tehdä lopullista päätöstä asiasta.

– Suomessa on lisäkseni toinen Kirsi Alm, ja minusta on kiva olla ainoa tämän niminen, hän vastaa ja sanoo miettivänsä asiaa myös käytännönläheisesti, koska nimenvaihtaminen vaatisi myös passin ja muiden asiakirjojen uusimista.

– Ja on mukavaa, että minulla on yhteinen nimi lasten kanssa.

Uutisankkuri ilmoitti erostaan tammikuussa Facebook-päivityksessään, jossa hän sanoi, että päätös tehtiin yhdessä pitkän harkinnan jälkeen.

– Päätös ei ollut helppo. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa ystävinä. Välimme ovat hyvässä kunnossa, ja yhteinen polkumme etenee tyttöjemme vanhempina, hän kertoi päivityksessään.

Vuonna 2006 avioituneella pariskunnalla on 8- ja 13-vuotiaat tyttäret. Uutisankkuri kertoi aiemmin Anna-lehdessä, että lapset asuvat perheen vanhaan kotiin ja vanhemmat vuorottelevat omissa asunnoissaan ja entisessä yhteisessä kodissa.

– Menin fiksun ja hyvän miehen kanssa naimisiin, ja nyt olen eronnut fiksusta ja hyvästä miehestä. Sen takia uskon, että asiat järjestyvät, hän sanoi Annan haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat