Mainos

Kirkko hautautui mudan alle Indonesian tsunamissa – raunioista löytyi 34 opiskelijaa

2:59

Indonesiassa tuhoa aiheuttaneiden maanjäristyksen ja tsunamin jäljiltä on löydetty lisää ruumiita. Avustustyöntekijöiden mukaan 34 opiskelijan ruumiit löytyivät mutavyöryn alle hautautuneen kirkon raunioista Palun kaupungin lähettyvillä Sigi Biromarussa. Asiasta kertoo BBC.

Yhteensä 86 opiskelijaa osallistui Raamattu-leirille, joka järjestettiin kyseisessä kirkossa. Opiskelijoista 52 on BBC:n mukaan yhä kateissa. Avustustyöntekijät pyrkivät nostamaan menehtyneiden opiskelijoiden ruumiit kirkon alta, mutta valtaisa mutamäärä tekee siitä vaikeaa.

Palussa jatkuvat myös pelastustoimet sortuneen seitsemänkerroksisen hotellin raunioista. Pelastustyöntekijät ovat löytäneet jo 12 ihmistä, joista ainoastaan kolme oli selvinnyt elossa. Yhteensä hotellissa oli sortumahetkellä 50 ihmistä. 

Perjantaina Sulawesin saarta koetelleen luonnonkatastrofin virallinen uhriluku on yhä 844, mutta sen pelätään vielä nousevan jopa tuhansiin. Avustustyöntekijöiden haasteena on päästä pahoin tuhoutuneille alueille, ja voimakkaat jälkijäristykset hankaloittavat työtä entisestään.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja