Kirjaväite: Frederik lähti jatkoille Sini Sabotagen luo – päätyi nukkumaan Erika Vikmanin kanssa samaan sänkyyn

Frederik toteaa elämäkertakirjassaan, että hänen periaatteisiinsa kuuluu se, ettei koske varattuihin naisiin. 

Laulajalegenda Frederik, eli Ilkka Sysimetsä, 75, ei ole kaihtanut kertoa vuosien saatossa naisseikkailuistaan julkisuudessa. Nyt hänen seikkailuistaan pääsee lukemaan keskiviikkona (28.10.) ilmestyneestä elämäkertakirjasta Harva Meistä on Frederik (Otava). Kirjaa on ollut hänen lisäkseen kirjoittamassa Tommi Pietarinen.

Kirjassaan Sysimetsä väittää viettäneensä yön laulaja Erika Vikmanin, 27, kanssa.

Iskelmälegenda oli ollut Helsingissä sijaitsevan ravintola Teatterin 20-vuotisjuhlissa, kun oli päätynyt lopulta Vikmanin ja rap-artisti Sini Sabotagen sekä tämän puolisonsa kanssa jatkoille.

Sysimetsä kertoo viettäneensä illan nautiskellen virvoitusjuomia. 

Nelikko oli viettänyt iltaa, kunnes isäntäpari oli vetäytynyt nukkumaan. Sysimetsä kertoo, että Vikman oli laittanut heille ilmapatjan olohuoneeseen, jossa he nukkuivat yönsä. 

 – Panin merkille, että Sini jätti makuuhuoneen oven auki kuin tahtoen varjella seuraani jäänyttä kaunotarta mahdollisilta lähentely-yrityksiltä. Huippumallin mitat täyttävä yövieras ei tuntunut pelkäävän minua.

–  Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin ajamaan. Jäät tänne yöksi minun viereeni nukkumaan, Sysimetsä kertoo kirjassaan. 

– Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni, joten suljin ne. Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia, aistimuksia ja tunteita. Oikeastaan oli jo aamu, mutta en viitsinyt huomauttaa moisesta pikkuseikasta, sillä tämä hemaiseva leidi kaivoi jo komerosta esiin kahden maattavaa uimapatjaa, jonka hän levitti olohuoneen lattialle. Sitten hän alkoi polkea siihen tomerasti ilmaa. Minä istuin rauhallisesti sohvalla. Kun patja oli saavuttanut muhkeat muotonsa, kellistyimme sen päälle vierekkäin. Muhkeiksi havaitsin myös seuralaiseni muodot, kun hän kumartui levittämään yllemme peiton. Frederik hekumoi kirjassa.  

Sysimetsä toteaa, että hänen periaatteisiinsa kuuluu se, ettei varattuihin naisiin kosketa. Vikman ja hänen puolisonsa laulaja Danny, 78, ilmoittivat syyskuussa erostaan. He kertoivat tuolloin, että ovat olleet jo jonkin aikaa pelkästään ystäviä. 

– Avatessani silmäni näin valokiilan leikkautuvan verhojen raosta hämärään huoneeseen – päivä oli ehtinyt jo pitkälle. Se oli vain kaunista unta, ajattelin pettyneenä, mutta sitten tunsin toisen kehon lämmön, ja kohottautuessani peiton alta hahmottui kurvikas nainen, jonka rauhallinen hengitys palautti mieleeni yön tapahtumat. Se oli kuin olikin totta, vieressäni makasi suomalainen Milon Venus, upea tangokuningattaremme Erika Vikman, johon en ollut tohtinut yöllä koskea. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja