Kirjailija Panu Rajala, 74, kertoo blogissaan – Marja-vaimo oli menehtyä vakavaan komplikaatioon sydänoperaation jälkeen

2:08
Panu Rajala pohtii kirjailija Mika Waltarin elämää ja uraa

Panu Rajala kertoo blogissaan, että hänen vaimonsa Marja Norha on nyt toipunut vakavasta komplikaatiosta.

Kirjailija Panu Rajala, 74, kertoo blogissaan, että hänen puolisonsa Marja Norha joutui hiljattain sairaalaan saatuaan ajan ablaatioon. Toimenpiteellä hoidetaan sydämen eteisvärinää. 

Rajalan mukaan Norha on kärsinyt pitkään jatkuneista sydämen rytmihäiriöistä. Sairaalassa suoritettu operaatio sujui Rajalan mukaan hyvin, mutta sen jälkeen Norha sai vakavan komplikaation. Rajalan mukaan Norha oli komplikaation takia jopa lähellä kuolemaa.  

– Marja oli varsin kovilla ja kävi pari kertaa Manalan portilla. Sairaalassa saatoin vierailla lyhyen ajan kerrallaan, maski tiukasti naamalla, Rajala kertoo viitaten erikoisjärjestelyihin, jotka ovat käytössä sairaaloissa koronaviruspandemian takia.  

Norha on kuitenkin Rajalan mukaan jo toipunut komplikaatiosta ja päässyt takaisin kotiin. 

– Nyt hän on palannut elävien kirjoihin ja kuljeskelee jo tyyntyneenä kotinurkilla. Jospa se vaiva siitä viimein asettuisi. 

Rajala on kirjojen kirjoittamisen lisäksi työskennellyt pitkän uransa aikana muun muassa Helsingin yliopiston assistenttina, MTV Oy:n teatteripäällikkönä sekä Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina.

Rajalan avioliitto Norhan kanssa on kirjailijan kolmas. Ensimmäisestä avioliitostaan malli ja juristi Elina Ylivakerin kanssa hän jäi leskeksi 1988. Kyseisestä liitosta Rajalalla on kolme lasta.

Vuosina 1997–2004 Rajala oli naimisissa iskelmälaulaja Katri Helenan kanssa.
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja