Kirja: Koomikko Ismo Leikola sai kutsun Kaunarit-Ridgen kotiin – epäilee antaneensa itsestään Ron Mossille alkoholiin menevän kuvan

Angelika ja Ismo Leikola pitivät ikimuistoiset avioerojuhlat 4:12
Angelika ja Ismo Leikola pitivät avioerojuhlat – näitä hyviä asioita Angelikalle on erosta seurannut.

Koomikko Ismo Leikola sai kutsun näyttelijä Ron Mossin kotiin vuonna 2016.

Stand up -koomikko Ismo Leikola ja hänen ex-vaimonsa kirjailija Angelika Leikola kirjoittivat erostaan kirjan nimeltään Unelmaero – Elämä 2.0 (Siltala). Pari erosi vuonna 2021. Kirja julkaistiin 24. maaliskuuta vuonna 2023.

Kirjassa Ismo kertoo, miten hänen ISMO-televisiosarjaansa kuvattiin Los Angelesissa vuonna 2016. Hän oli muuttanut Yhdysvaltoihin edellisenä jouluna. Yhdessä sarjan jaksossa vieraili Kauniit ja rohkeat -saippusarjan Ridge Forresterina tunnettu Ronn Moss.

Moss kutsui Ismon ja muun työryhmän kylään kotiinsa kuvausten jälkeisenä päivänä. Niinpä Ismo ja kolme muuta suomalaista suuntasivat Uberilla tähden kotiin, koska matka oli pitkä ja he eivät halunneet mennä omalla autolla. He ajattelivat, että jos Moss tarjoaa alkoholia, niin kenenkään ei tarvitse olla kuskina.

– Kun saavuttiin paikalle Ridge, ei kun siis Ronn, oli todella ihmeissään, kun ei tarvittukaan parkkipaikkaa, vaan hypättiin pois Uberista. Eikö teillä ole autoa? Voi teitä, miten pärjäätte ilman? Vielä enemmän ihmeissään hän oli, kun yritettiin selittää, että on meillä toki auto, mutta ei haluttu tulla sillä, koska, you know, voidaan päätyä ottamaan, Ismo kirjoittaa kirjassa.

Ismo epäilee, että tämän keskustelun jälkeen Mossille jäi suomalaisseurueesta aika alkoholiin menevä kuva.

– Täkäläisittäin kun on täysin normaalia ottaa sivistyneesti muutama lasi viiniä ja ajella sitten vielä kotiin. Se on se oletus. Jos taas jättää tarkoituksella auton pois ja saapuu kylään kossupullon kuvat silmissä, vaikkei ole edes sovittu mistään elämää suuremmista ördäysbileistä, se taitaa olla hyvin omituista. Hullua. Ihme porukkaa nämä jenkit. Ne ei tunnu ymmärtävän, että Suomessa juominen on tärkeää, Ismo sanailee kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat