Kimi Räikkösen viikonloppu ei ollut sinne päinkään, mutta kelpaa: ”Emme munineet mitään pahemmin”

Kimi Räikkösen mukaan Alfa Romeo olisi hiukan huolellisemmalla työllä pystynyt saavuttaa paremmankin tuloksen Australian F1-kisasta, mutta loppujen lopuksi kahdeksas sija oli hyvä alku uudessa tiimissä.

Räikkönen joutui turvautumaan varikkokäyntiin jo 12. kierroksella jarrujen kuumennuttua visiirin repäisykalvon juututtua sinne. Lopussa hän kuitenkin tavoitti hyvin Renault’n Nico Hülkenbergiä.

– Ei sinne päinkään, mutta otamme tämänkin, Räikkönen toteaa Motorsport.comin mukaan kysyttäessä siitä, oliko viikonloppu hänen toivomansa mukainen.

– Olen tyytyväinen siihen, miltä auto tuntui, mutta jos olisimme yleisesti saaneet fiksattua muutaman jutun, olisimme saaneet enemmän, hän jatkaa.

– Mutta ensimmäiseksi viikonlopuksi tiimin kanssa tämä kelpaa minulle. Ei n****ttu mitään pahemmin, joten otamme tämänkin ja yritämme tehdä autosta nopeamman seuraavassa kisassa, Räikkönen tokaisee vapaasti suomennettuna.


Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi sai avauskierroksella vaurioitaDaniel Ricciardon rysäyksestä syntyneestä romusta sekä osumasta McLarenin Lando Norrisin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat