Kimi Räikkösen suosiosta löydettiin viitteitä Hollywoodiin – "Bruce Willisin tyyppinen tyly sankari"

Vilttiketjussa puitiin alkavaa F1-kautta 7:02
Huomenta Suomen Vilttiketjussa keskusteltiin alkavasta F1-kaudesta.

Vaikka Kimi Räikkönen vaihtoi Ferrarin ajohaalarit Alfa Romeon väreihin, hän on suomalaisittain seuratuin kuljettaja tulevana viikonloppuna Australiassa alkavalla F1-kaudella. 

Räikkösen suosion syitä pohdiskeltiin Huomenta Suomen Vilttiketju-osiossa maanantaina.

Mukana keskustelemassa olivat C Moren F1-selostaja Niki Juusela, MTV Urheilun vastaava tuottaja Markus Autero ja entinen jääkiekkomaalivahti Juuso Riksman.  

– Kun Räikkönen tuli lajiin mukaan 2000-luvun alussa nuorena poikana, hän on valloittanut omalla mystisyydellään ja tylyydellään. Voisi jopa sanoa, että hänessä on jotain sellaista Hollywood-elokuvista tuttua tylyn sankarin tyyliä. Se tehoaa kaikkiin, Autero aloitti. 

– Viittaan tällaiseen Bruce Willis -tyyppiin, joka antaa tekojen puhua puolestaan, eikä niinkään viihdy siinä glamourissa ja halua tulla esille. Hän mielummin vaikka korjaa motorhomen vessan tai tuuna oman penkkinsä. Hänen persoonassaan on jotain erittäin valloittavaa. Ja radalla hän ajaa pirun kovaa, hän lisäsi.

Vilttiketjussa keskusteltiin myös Valtteri Bottaksen lähtökohdista alkavaan kauteen ja Jokerien KHL-kauden päättymisestä lyhyeen. Keskustelun toinen osa alla olevalla videolla. 

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Vilttiketju-keskustelun toinen osa.  

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat