Oscar-voittaja yritti houkutella Kimi Räikköstä valkokankaalle – suomalaisen vastaus aiheutti naurunpurskahduksen

Two Distant Strangers -lyhytelokuvallaan Oscar-palkinnon voittanut käsikirjoittaja Travon Free oli viime viikonloppuna Alfa Romeon vieraana Meksikon GP:ssä.

Visiitti sattui Freen kannalta hyvään saumaan, sillä Meksikon GP oli tuloksellisesti Alfa Romeon paras osakilpailu tällä kaudella. Kimi Räikkönen oli 8:s ja Antonio Giovinazzi 11:s.

Instagramiin tekemänsä julkaisun perusteella visiitti oli Freelle ikimuistoinen.

– Kaltaiselleni F1-fanille oli uskomaton kunnia olla Alfa Romeon vieraana. Sain kokea lajin tavalla, josta ihmiset voivat vain unelmoida. Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi ovat mielettömiä lahjakkuuksia, ja Alfa Romeon vieraanvaraisuus oli huippuluokkaa. Odotan innolla, että pääsen kokemaan tämän uudestaan, Free kirjoittaa julkaisemiensa kuvien ohessa.

Myös Alfa Romeo on julkaissut viikonlopulta paljon materiaalia sosiaalisen median kanavissaan. Twitterissä talli jakoi keskiviikkona lyhyen videopätkän, jossa Räikkönen ja Giovinazzi jutustelevat Freen kanssa.

Free on mitä ilmeisimmin juuri yrittänyt houkutella Räikköstä valkokankaalle, ja suomalaisen vastaus tähän kysymykseen saa Oscar-voittajan repeämään nauruun.

– Teetkö mykkäelokuvia? Samanlaisia kuin vanhat Chaplin-elokuvat, Räikkönen murjaisee.

Free ei pane ehdotuksesta pahakseen.

– Mitä ikinä haluat tehdä urasi jälkeen.

Räikkönen esiintyy mykkäroolissa ennen F1-kisoja esitettävässä We race as one -tv-insertissä, jossa kuljettajat ottavat kantaa muun muassa rasismia ja eriarvoisuutta vastaan.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja