Kimi Räikkösen käytös nousi esiin, kun tähtikuski puhui F1-varikon ilmapiiristä – "Se kyrpii minua"

1:56
Tulosruudussa selvitettiin torstaina toisen testiviikon tapahtumia ja koronaviruksen F1-sarjalle aiheuttamaa uhkaa.

Daniel Ricciardo ei voi sietää sitä, jos muut F1-kuljettajat kuljeskelevat varikolla sivuuttaen hänet. Renault-kuskin mukaan ainakin Kimi Räikkönen on syyllistynyt tähän. 

Ricciardo tunnetaan F1-piireissä loistavien ajotaitojensa lisäksi myös positiivisuudestaan. Australialaisen kasvoilla on hyvin usein leveä hymy. 

Hän toivoo muiltakin positiivisuutta huippukilpaillussa ympäristössä. 

– Jokainen kuljettaja ajettelee olevansa parempi kuin muut. Minulla on tapana olla melko ystävällinen kaikille varikolla, mutta jos hymyilen jollekin henkilölle ja hän sivuuttaa minut ilmeettömästi, se kyrpii minua. Otan sen henkilökohtaisesti, Ricciardo selvittää Esquire-lehdelle

Renault-kuski ei halua mainita ketään tällaista kuskia nimeltä, mutta kertoo kuitenkin vastaavanlaisen tarinan Kimi Räikkösestä alkuvuosiltaan F1-sarjassa.  

– Muistan, kuinka Kimillä oli tapana kohdella minua kylmästi, ja otin sen henkilökohtaisesti. Pidin sen mielessä, ja jos halusin olla radalla erityisen reilu jotakuta kohtaan, se ei olisi hän, Ricciardo summaa naureskellen. 

 

30-vuotias Ricciardo on ajanut F1-sarjassa vuodesta 2011 lähtien. Räikkösen ura on jatkunut kaudesta 2001 lähtien muutamaa välivuotta lukuun ottamatta.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.