Kimi Räikkösen jalkoihin jääneen F1-tallin pomo maalaa jo piruja seinille: "Valmistaudun vielä pahempaan pettymykseen"

F1-kauden aluksi rutkasti pisteitä heikolla kisavauhdillaan hukannut Haas odottaa seuraavana edessä olevasta Azerbaidzhanin GP:stä vielä heikompaa tulosta kuin muista tähänastisista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Haas on ollut iskussa kolmen avausviikonlopun aika-ajoissa yllettyään kahdesti kuudenteen lähtöruutuun, mutta MM-pisteitä on tullut vain Kevin Magnussenin Australian kuutossijasta.

Viime kisassa Kiinassa Haasin vauhti petti pahasti muun muassa Kimi Räikkösen Alfa Romeon rynniessä ohi kahdesti molemmista autoista. Tallipomo Günther Steiner pohjustaa puheillaan jo uutta aallonpohjaa.

– Ja Baku on vielä pahempi. Valmistan itseäni pettymykseen, Steiner tokaisee Autosportille.

– Toivottavasti löydämme jotain ennen Bakua, koska näillä radoilla emme saa siirrettyä energiaa renkaisiimme, hän perustelee.

Steinerin mukaan Haasin korivalmistaja Dallara ei ole päässyt vielä tilanteen herraksi aeropakettinsa kanssa. Kyse on kuitenkin enemmän hienosäädöstä kuin paketin perustavanlaatuisesta viasta.

– En usko, että se on kiinni konseptista, koska muuten meidän pitäisi muuttaa koko auto. Pitää löytää ratkaisu. Mutta mikä tahansa se onkaan, älkää kutsuko sitä (vikaa) konseptiksi, Steiner linjaa ongelmistaan.

Sen sijaan toukokuun Espanjan GP:stä Haas-pomo odottaa jälleen parempaa, kun pitkän pääsuoran ja syheröisen kaupunkiosuuden sisältävästä Bakusta vaihdetaan Barcelonan nopeisiin mutkiin ja melko lyhyihin suoriin.

Lue myös:

    Uusimmat