Kimi Räikkösen illallisella oli ikävät seuraukset – F1-tallipomo selvitti harmillista tapahtumasarjaa

Williamsin tallipäällikkö Jost Capiton ja Kimi Räikkösen välinen illallinen herätti runsaasti keskustelua Zandvoortin F1-kisan yhteydessä. Capito on nyt avannut harmillisen tapahtumasarjan kulkua.

Capito ja Räikkönen kävivät yhdessä illallisella Hollannin kisaviikonlopun yhteydessä perjantaina. Seuraavana aamuna F1-sarja ja Alfa Romeo tiedottivat Räikkösen koronavirustartunnasta. Vain tovi myöhemmin oli Williamsin vuoro ilmoittaa, ettei tallipomo Capito ole enää varikolla Hollannin GP:n aikana.

Capiton mukaan kyse oli kuitenkin varatoimenpiteessä. Negatiiviset testitulokset antanut tallipomo ei joutunut karanteeniin, mutta päätti itse seurata kilpailun kotonaan.

– En ollut karanteenissa, vaikka monessa yhteydessä niin on sanottukin. Riskien minimoimiseksi sanoin lähteväni kotiin. Katsoin kisan toimistossani, jossa minulla on myös täysi pääsy kaikkeen dataan ja radioviestintään. Se toimii yhtä hyvin kuin radallakin, Capito toteaa Sky Germanyn haastattelussa.

Räikkösen ja Capiton välinen illallinen herätti kummastusta F1-piireissä. Capito ja Räikkönen ovat kuitenkin tunteneet toisensa jo vuosia. Yhteinen illallinenkin on ollut suunnitteilla jo pitkään.

– Toin Kimin F1-sarjaan vuonna 2001 ja meillä on ollut todella hyvät välit siitä lähtien. Olemme puhuneet jo vuosia, että meidän pitäisi mennä illalliselle. Lopulta saimme sen sovittua. Pidimme huolta turvaväleistä jopa ruokapöydässä, Capito kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat