Kimi Räikkösen korvannut Charles Leclerc otti heti Ferrarin haltuun ja kellottaa nopeimpia kierroksia – uusi tallikaveri neljäntenä

Espanjan Barcelonassa on käynnissä F1-testien toinen päivä. Kimi Räikkösen paikan Ferrarilla napannut Charles Leclerc on toistaiseksi päivän nopein. Valtteri Bottas pääsee vauhtiin iltapäivällä lounastauon jälkeen.

Ferrarin Leclerc on kellottanut toista toistaan nopeampia aikoja ja on päivän tuloslistan kärjessä ajalla 1.18,982. Toisena on Renaultin Daniel Ricciardo (1.19,886), neljäntenä Räikkösen Alfa Romeo-tallikaveri Antonio Giovinazzi (1.20,119).

Mercedeksen Lewis Hamilton aloitti päivän kellottamalla nopeita aikoja ja on tuloslistalla nyt kolmantena (1.19,928).

Kuljettajista eniten on ajanut Giovinazzi (37 kierrosta). Haasin Kevin Magnussen on ajanut radan vain yhdeksän kertaa ympäri.

Päivä alkoi dramaattisesti, kun Toro Rosson Alexander Albon spinnasi heti neljännen ja viidennen mutkan kohdalla ulos radalta. Tulokaskuljettajan ulosajoa verrattiin Räikkösen vastaavaan maanantaina.

Punaisista lipuista huolimatta testit saatiin pian uudelleen käyntiin. Albon palasi radalle reilua tuntia myöhemmin ja on kuljettajista viimeisenä.

Bottas ajaa iltapäivän sessiossa, Räikkösellä on välipäivä.

F1-testien tiistain kokoonpano:

Mercedes

Lewis Hamilton (aamupäivä)


Valtteri Bottas (iltapäivä)

FerrariCharles Leclerc
Red BullPierre Gasly

Renault

Daniel Ricciardo (aamupäivä)
Nico Hülkenberg (iltapäivä)

HaasKevin Magnussen
McLarenLando Norris
Racing PointLance Stroll
Alfa RomeoAntonio Giovinazzi
Toro RossoAlexander Albon
WilliamsEi aja

Lue myös:

    Uusimmat