Kimi Räikkönen piti lyödä, mutta tehtävä epäonnistui – nyt tilalle tulee kokenut tulokas keskinkertaisilla taidoilla

5:16
Millainen kuski on pikkuformuloissa vuosia ajanut Guanyu Zhou? C Moren F1-asiantuntija Aaro Vainio arvioi. 

Jääminen Kimi Räikkösen varjoon koitui lopulta Alfa Romeolta lähtevän Antonio Giovinazzin kohtaloksi, näkee C Moren asiantuntija Aaro Vainio. Nyt talliin tulee tulokaskuski, jolla on jo huomattava kokemus alaluokista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Saudi-Arabian GP 3.-5.12.
Su: Saudi-Arabian GP klo 19.25, ennakkotunnelmat klo 18.30

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Pääkuvan video: Millainen kuski on pikkuformuloissa vuosia ajanut Guanyu Zhou? C Moren F1-asiantuntija Aaro Vainio arvioi. 

Alfa Romeo päätyi vaihtamaan molemmat kuskinsa ensi kaudeksi, kun ensin Räikkönen ilmoitti lopettavansa ja pitkän pohdinnan jälkeen talli ilmoitti korvaavansa myös Giovinazzin.

Tilalle tulevat Valtteri Bottas sekä lajin historian ensimmäinen kiinalainen kuljettaja Guanyu Zhou, joka ajaa Formula 2 -luokassa kolmatta kauttaan. Alpinen junioriohjelmaan kuulunut Zhou on kypsynyt rauhassa alemmissa luokissa.

– Zhou on ajanut kohtalaisen pitkään pikkuformuloissa. Ei ole maailman lahjakkain kaveri. Nyt on isolla rahalla ajettu paljon, ja koko ajan on pystytty vähän parantamaan.

– Olisiko siellä lahjakkaampia kuljettajia? Varmaan olisi, mutta hienosti ajaa, hyvin menee, ja pitääkin mennä tuolla kokemuksella, Vainio sanoo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja