Kimi Räikkönen muutti hiustyyliään – esikuvana David Beckham?

F1-kuski Kimi Räikkönen yllätti näyttäytymällä Australian GP:n alkutunnelmissa uudistuneessa hiusmallissa.

Suomen lahja autourheilulle, F1-kuljettaja Kimi Räikkönen, 33, on vuosien mittaan ollut arka muuttamaan hiustyyliään, mutta tänä keväänä hän on tehnyt tavoissaan poikkeuksen.

Vuosia perinteisemmässä hiusmallissa viihtynyt Räikkönen kaipasi selvästi piristystä lookiinsa, sillä hän uskaltautui vastikään leikkaamaan itselleen hiusmallin, jota kutsutaan mohikaaniksi. Mallissa hiukset jätetään sivuilta huomattavasti lyhyemmiksi kuin päältä. Mohikaani-hiusmallin lanseerasi aikoinaan jalkapalloilija David Beckham.

Aiemmin Räikkönen on viihtynyt perinteisemmässä hiusmallissa, jota hän on leikannut samaan tapaan säännöllisin väliajoin.

David Beckham lanseerasi mohikaani-hiusmallin ensimmäistä kertaa vuonna 2001. Jo tuolloin hurjan seurattu tähti sai valtavasti huomiota uudella, räväkällä hiusmallillaan, joka toi mieleen hillityn irokeesin. Sittemmin eri alojen miestähdet ympäri maailmaa ovat kopioineet jalkapalloilijan tyylin. Tiuhaan hiustyyliä vaihtava Beckham on vuosien saatossa useaan otteeseen leikkauttanut uudelleen tutun mohikaanin.

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: EPA, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja