F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkönen laitettiin hämmentävän kysymystulvan kohteeksi – näin Jäämies vastaili tiedusteluihin

F1-talli Alfa Romeo on valmistanut fanejaan Span kisaviikonloppuun julkaisemalla sosiaalisessa mediassa hauskan videon tallin kuskeista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi joutuvat videolla valitsemaan kahdesta eri vaihtoehdoista heille mieluisemman. Ensimmäiseksi kysytään: ”Nukkuisitko mieluummin niin kauan kuin haluat kylmällä kivellä vai kolme tuntia miellyttävällä sängyllä?”

Valinta oli kuskeille varsin helppo, ja molemmat kertoivat nukkuvansa mieluummin kolme tuntia sängyllä. Ilmainen kahvi kaikkialla kuulosti myös kummankin mielestä paremmalta ehdotukselta kuin ilmainen langaton verkkoyhteys missä tahansa.

Aivan kaikesta Alfa Romeo -kuskit eivät tosin olleet samaa mieltä. Toisin kuin Giovinazzi, Räikkönen ottaisi mieluummin kyvyn lukea ajatuksia kuin kyvyn teleportata itsensä minne vain.

Suhtautuminen pastaan poikkesi myös. ”Söisitkö mieluummin pastaa joka päivä kokonaisen vuoden tai et koskaan enää?” kuului kysymys. Kuten italialaiselta saattoi odottaa, Giovinazzi ei voinut kieltäytyä pastan syömisestä. Räikkönen taas olisi valmis luopumaan pastasta, jos olisi pakko valita.

Katso julkaisu alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja