Kim Kardashian kertoo tunteneensa syyllisyyttä erottuaan Pete Davidsonista

Kim Kardashian kertoo kamppailleensa syyllisyytensä kanssa erottuaan Pete Davidsonista.

The Kardashians -ohjelman 3. tuotantokauden ensimmäinen jakso julkaistiin torstaina 25. toukokuuta. Starttijaksossa Kim Kardashian, 42, kertoi avoimesti erostaan entisen Saturday Night Live -tähden Pete Davidsonin kanssa ja siitä, miten hänen avioeronsa ex-miehestänsä Kanye Westistä vaikutti heidän suhteeseensa.

– Olen sinkku, enkä ole valmis seurustelemaan, ja se on ihan okei, Kardashian myöntää jaksossa Scott Disickille ja siskollensa Khloé Kardashianille.

– Eroamiset eivät ole minun juttuni, hän kertoi kaksikolle, jotka molemmat huomauttivat, ettei kukaan oikeastaan pidä suhteiden päättämisestä.

Kardashian myönsi tunteneensa paljon syyllisyyttä heidän eronsa jälkeen, koska Davidson kävi läpi paljon hänen ja Kanyen suhteen takia.

Pari alkoi seurustella syksyllä 2021 sen jälkeen, kun reality-tähti oli debytoinut juontajana SNL:ssä. Romanssi tuli kuukausia sen jälkeen, kun Kardashian haki avioeroa Westistä, 45, kuuden avioliittovuoden jälkeen.

Kardashianin ja Davidsonin suhteen kukoistaessa West hyökkäsi pariskuntaa vastaan sekä verkossa että lehdistössä. Muun muassa räppärin Eazy-singlen videolla hän kidnappasi, sitoi ja hautasi Davidsonin näköisen vaha-animaatiohahmon.

Pari erosi lopulta elokuussa 2022 yhdeksän yhteisen kuukauden jälkeen. Silloin eräs lähde oli kertonut People-lehdelle Davidsonin käyneen traumaterapiassa Kanyen uhkaavien viestien vuoksi.

Koomikko on sittemmin ottanut tilanteen kevyesti, vitsaillut eräässä stand up -ohjelmassaan siitä, kuinka hänellä oli todella outo vuosi. Ex-pari on myös pysynyt ystävällisissä väleissä – he jopa tapasivat uudelleen vuoden 2023 Met-gaalassa aiemmin tässä kuussa.

Torstaina näytetyssä jaksossa Kardashian murtui kertoessaan äidilleen, että hän on uupunut ja väsynyt draamasta ex-miehensä kanssa. Parilla on neljä yhteistä lasta North, 9, Saint, 7, Chicago, 5, ja Psalm, 4.

– Vaikka Kanye puhuu meistä hullusti, en koskaan kommentoi, en koskaan julkaise mitään, me pysymme hiljaa kaikkien valheiden läpi.

– Minun täytyy olla sanomatta mitään, koska tiedän, että jonain päivänä lapseni tulevat arvostamaan sitä, Kim kommentoi.

Huolimatta vaikeasta tilanteesta exiensä kanssa Kim sanoi torstaina nähdyssä jaksossa, että hän toivoo löytävänsä rakkauden uudelleen.

Lähde: People 

Lue myös:

    Uusimmat