Kim K:n heila Pete Davidsonin lähipiiri antoi koomikolle neuvon Kardashianeiden uutta sarjaa koskien: "Mihin hän tätä tarvitsee?"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With the Kardashians -sarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Page Sixin lähde kertoo, että Pete Davidsonin lähipiiri on kehottanut koomikkoa oleman esiintymättä Kardashianeiden uudessa sarjassa.

Kardashian-Jenner -perheen uusi The Kardashians -nimeä kantava tosi-tv-sarja sai ensi-iltansa Hulu-suoratoistopalvelussa 14. huhtikuuta. Kyseisen sarjan ensi-ilta saavutti Varietyn mukaan Hulun kaikkien aikojen suurimmat katsojaluvut Yhdysvalloissa.

Page Sixin haastattelema lähde kertoo, että Kim Kardashianin uuden heilan, koomikko Pete Davidsonin läheiset ovat neuvoneet tätä pysyttelemään poissa sarjasta.

Koomikon lähipiiri perusteli lähteen mukaan neuvoaan sillä, että Saturday Night Live -viihdeohjelmaa tähdittävä Davidson on jo uransa huipulla.

– Hänen uransa on lähtenyt nousuun, mihin hän tätä tarvitsee? lähde sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu kertoo Davidsonin lähipiirin sanoneen myös, että Kardashian-universumissa esiintyneet miehet, kuten Khloé Kardashianin ex-kumppanit Tristan Thompson ja Lamar Odom eivät yleensä menesty tosi-tv:ssä.

– Se on varma tapa tappaa suhde. Ohjelmaan osallistuminen tuhoaa jokaisen miehen, lähde väittää.

Toinen Page Sixin haastattelema lähde kuitenkin kertoo julkaisulle, ettei Davidsonia ole todellisuudessa neuvottu olemaan osallistumatta Kardashianeiden ohjelmaan.

– Hän ei tunne painetta olla mukana ohjelmassa. Eivätkä tunne myöskään hänen ympärillään olevat ihmiset. Jos hän sattuu olemaan ohjelmassa, niin sitten hän on, lähde kertoo.

Kardashian ja Davidson saapuivat taannoin yhdessä Hollywoodissa järjestettyyn The Kardashians -sarjan ensi-iltaan. Kardashian kertoi kuitenkin Varietylle, ettei hän ole kuvannut Davidsonin kanssa.

– En vastusta sitä. Se ei vain ole sitä, mitä hän tekee, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat