Kim Kardashian julkaisi häpeilemättömän alastonkuvan: Kyllä, olen raskaana

Mediapersoona, toista lastaan paraikaa odottava Kim Kardashian kohahdutti julkaisemalla alastonkuvan itsestään. Kuvan sanoma kuitenkin herättää ajattelemaan.

Maailmantunnettu tosi-tv-tähti Kim Kardashian West, 34, odottaa toista lastaan aviomiehensä Kanye Westin kanssa.

Kardashiania seuraa paraikaa kuvapalvelu Instagramissa yli 42 miljoonaa henkilöä – ja moni heistä hieraisi silmiään, kun nainen julkaisi itsestään alastonkuvan.

Vaikka kuvan kerrotaan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa, kannattaa myös kuvan viesti tällä kertaa lukea tarkkaan.

Päivityksellään Kardashian halusi katkaista huhuilta siivet, ettei hän olisi raskaana. Mediapersoona on myös kyllästynyt siihen, miten hänen odottavan äidin vartalonsa kokoa arvostellaan ja ruoditaan.

– Ensin minun väitettiin näyttävän liian laihalta, joten minun täytyi esittää (olevani raskaana)... Ja nyt sanotaan että olen liian iso, joten esitän, Kardashian kirjoittaa.

– Jokaisen vartalo on erilainen, jokainen raskaus on erittäin erilainen! Olen oppinut rakastamaan vartaloani sen jokaisella tasolla. Minusta on tulossa vieläkin suurempi ja se on myös kaunista! Olen siunattu siitä, että olen ylipäätään raskaana, Kardashian jatkaa huutomerkkejä säästelemättä.

Kardashian myös kertoo iloitsevansa, ettei hän ole kärsinyt tähän mennessä raskausmyrkytyksestä ja myös kuulleensa, että naisen vartalo kantaa eri tavoin tyttö- ja poikalapsen.

Kardashian kärsi raskausmyrkytyksestä ensimmäisen raskautensa aikana. Hän synnytti pienen tytön kesäkuussa 2013.

– Olen kiitollinen Jumalalle tästä ihmeestä ja minulle on aivan sama millaisia huhuja tai kommentteja tielleni tulee, ne eivät vaikuta minuun.

Lasketun ajan on arvioitu olevan joulukuussa. Pariskunta odottaa poikavauvaa.

Kardashianit -sarjan tuotantokaudet  5. ja 6. nähdään AVAlla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat