Kilpakuski ei ehtinyt väistää – 24-vuotias saksalaiskuljettaja kuollut radalle

24-vuotias saksalainen moottoripyöräkuljettaja Leon Langstädtler on kuollut Hockenheimringillä perjantaina tapahtuneeseen onnettomuuteen. 

Käynnissä oli Hockenheimringillä IDM Superbike -sarjan kauden viimeinen kilpailuviikonloppu, kun BMW-kuljettaja Leon Langstädtler kaatui mutkassa vapaissa harjoituksissa. Hän lennähti toisen kuljettajan, Daniel Kirchhofin, eteen. Kirchhoff ei ehtinyt väistää, vaan ajoi Langstädtlerin päältä.

Sessio keskeytettiin välittömästi punaisin lipuin, ja ensiapu oli välittömästi yrittämässä auttaa Langstädtleriä, mutta hän ei ollut pelastettavissa vaan kuoli tapahtumapaikalle. Poliisin mukaan toinen kuljettaja vietiin pelastushelikopterilla sairaalaan vakavia vammoja kärsineenä, uutistoimisto DPA kertoo.

Langstädtler saavutti Speedweek-sivuston mukaan suurinta menestystään vuonna 2018, kun hän sijoittui toiseksi Suzuki GSX-R 1000 Cupissa. Langstädtleriä kuvailtiin hiljaiseksi ja varautuneeksi persoonaksi, joka ei esimerkiksi nauttinut haastatteluista ja antoi saavutuksistaan puhumisen sijaan tekojensa puhua radalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja