Mainos

Kilpa-ajo kehätiellä päättyi rysäykseen – syytön sivullinen osallisena

Kilpa-ajo kehätiellä Espoossa päättyi eilen puolenpäivän aikaan kolariin. Kilpa-ajossa mukana ollut auto törmäsi kovalla vauhdilla sivullisen autoon.

Poliisille selvisi eilen kolaripaikalla, Kehä III:lla Järvenperän kohdalla, että onnettomuutta oli edeltänyt niin sanottu kilvanajo. Vuonna 1948 syntynyt mies oli ajanut tien oikeaa kaistaa ja yrittänyt ohittaa vasemmalla ajanutta autoa. Vasemmanpuoleisella kaistalla ajanut kuljettaja oli estänyt ohituksen kiihdyttämällä vauhtiaan. Samalla vauhtiaan kiihdytti myös oikealla ajanut, vuonna 1948 syntynyt mies.

Mies huomasi edessään ajavan ajoneuvon, mutta ei saanut jarrutettua, vaan törmäsi siihen kovalla vauhdilla. Nopeutta autoilla oli ollut poliisin mukaan reilusti yli toistasataa kilometriä tunnissa.

Kolme henkilöä vietiin sairaalaan tarkastusta varten. Autot vaurioituivat liikennekelvottomiksi. Tiellä oli tapahtumahetkellä paljon liikennettä hiihtoloman menoliikenteen takia.

Poliisi pyytää tapahtuman silminnäkijöitä tai tapahtumista jotain tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä Espoon poliisin rikostutkintaan p. 0295 438 240. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.