Kiitellystä Formula 1 -dokumenttisarjasta toinen kausi – nähdäänkö Bottas ja Räikkönen vihdoin mukana?

Formula 1: Drive to Survive -dokumenttisarjasta ilmestyy toinen kausi ensi vuonna.

Netflix julkaisi tänä keväänä uuden Formula 1: Drive to Survive -sarjan, jossa seurattiin vuoden 2018 Formula 1 -kauden tapahtumia.

Dokumenttisarjassa kurkistettiin kulissien taakse ja siinä pääsivät ääneen myös pienempien tallien taustahenkilöt sekä kuskit, jotka eivät normaalisti paistattele suurimmassa valokeilassa. Kärkitallien uupuminen oli kuitenkin yksi ensimmäisen kauden suurimpia puutteita.

Nyt Formula 1 -sarja tiedottaa, että kiitelty sarja tekee ensi vuonna paluun. Muutoksena on, että tällä kertaa mukana nähdään kaikki kymmenen tallia.

Tämä tarkoittaisi sitä, että suomalaisfanit pääsevät mahdollisesti seuraamaan Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen elämää vauhdikkaassa autourheilusarjassa. Formula 1 -sarjan Twitter-tilillä julkaistuun uutiseen on liitetty kuvia, joissa esiintyvät Charles Leclerc, Daniel Ricciardo ja Bottas.

Fanien on siis lupa odottaa katsausta MM-taiston ytimeen, kun Bottas ja Lewis Hamilton kamppailevat sarjan voitosta. Edellisellä kaudella dramaattiset kärkikahinat loistivat poissaoloaan, joten faneille jäi jotain, mitä odottaa seuraavalta kaudelta.

Formulakausi on tällä hetkellä puolen välin tienoilla. Hamilton johtaa MM-sarjaa selvällä 39 pisteen erolla ennen Bottasta. Kausi jatkuu tänä viikonloppuna Saksassa Hockenheimin radalla.

Lähde: F1

Lue myös:

    Uusimmat