Kiireiset Matti ja Teppo: Rauhoitamme aikaa jalkapallolle

Jo vuosikymmeniä tanssilavoja kiertäneet Matti ja Teppo viettävät tämänkin kesän keikoilla. Pienen hengähdystauon miehet kuitenkin sallivat itselleen ennen syksyllä starttaavaa konserttikiertuetta. 

Vaikka lämpimät kesäsäät eivät ole suomalaisia tänä kesänä hellineet, voi kesässä luottaa siihen, että muusikkokaksikko Matti ja Teppo kiertää tanssilavoilla kesäkansaa viihdyttämässä. Kiireisille keikkamiehille viileä kesäsää tuo tiukkaan työtahtiin helpotusta. 

– Nyt on ollut ihan mukavat kelit tehdä keikkaa, kun ei ole liian kuuma. Kesällä kierretään lavakeikkoja ja festareita ja talvella sitten pidetään lomaa, kaksikon toisena osapuolena tunnettu Matti Ruohonen kuvailee. 

Pienen hengähdystauon kaksikko ehtii kesällä kuitenkin pitää. Jalkapallon MM-kisojen finaaliviikonlopun jalkapallofaneiksi tunnustautuvat miehet ovat nimittäin varanneet vapaaksi.

– Finaaliottelupäivät on rauhoitettu. Sen viikonlopun haluamme pyhittää jalkapallolle. Sympatiamme on Argentiinan joukkueen puolella, sillä olemme molemmat tykänneet jo vuosia Lionel Messistä, Matti kertoo. 

Syksyllä uusi levy ja keikkakiertue

Suomalaisen iskelmäkansan sydämiin itsensä laulanut kaksikko ei aio hidastaa tahtiaan lähitulevaisuudessakaan. Syksyllä uuden levyn julkaiseva kaksikko suuntaa syksyllä myös suurelle konserttikiertueelle. Matti paljastaa, että tulevalla kiertueen yllätysvieraina saatetaan nähdä myös nuorta artistiverta vierailevan laulajan muodossa. 

– Elokuussa alamme kiertää kymmenhenkisen bändin kanssa. Laitteet ja rekvisiitat ovat sitten viimeisen päälle. Uskon, että kiertueen viimeiseen konserttiin Hartwall areenalla tulee muitakin artisteja. Aika paljon Suomeen on tullut uusia osaavia artisteja, mies vinkkaa.    

Matti viettää elokuussa myös 65-vuotispäiväänsä. Mies aikoo juhlistaa syntymäpäivää ulkomailla.

– Johonkin varmaan vaimon kanssa matkustetaan, mutta mihin, se ei ole vielä selvä. Varmaan johonkin lempikaupungeistani, eli Pariisiin, Roomaan tai Nizzaan, Matti kertoo.

 

Lue myös:

    Uusimmat