Kiira Korpi laittoi Tampereen-asuntonsa myyntiin – tällainen hintalappu on ylimmän kerroksen kaksiolla

Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista" 9:55
Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista"

Kiira Korpi myy asuntonsa.

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi on laittanut Tampereen Lapinniemessä sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Hän pyytää talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta 51-neliöisestä kaksiostaan 315 000 euroa.

Muun muassa Oikotiellä julkaistun myynti-ilmoituksen mukaan asunnosta löytyy kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, vaatehuone ja lasitettu parveke. Asunnon parvekkeelta avautuu näkymä satama-altaalle ja järvelle, ja vähän matkan päässä komeilee muun muassa Näsinneula.

– Ihana, valoisa asunto, jossa on luonnonläheinen sijainti, mutta kuitenkin lähellä kattavia palveluita. Tervetuloa tutustumaan asuntoon paikan päälle, hän kertoo asunnon myynti-ilmoituksessa.

Korpi kertoo asuntonsa myymisestä Instagram-tarinassaan. Tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Mun kaunis ja valoisa asunto upeilla järvinäkymillä on nyt myynnissä Tampereella Lapinniemessä, hän kirjoittaa Instagram-tarinassaan.



Lue myös:

    Uusimmat