Kiinnittääkö mies huomiota naisen hiustyyliin? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Naiset pitävät hiuksiaan olemuksensa kruununa. Kuinka paljon miehet kiinnittävät naisen hiuksiin huomiota, vai kiinnittävätkö edes?" kysyy nimimerkki Mariia.

Näin miesraati vastasi

"Kyllä minä kiinnitän aika paljon huomiota. Jos on pitkät, vahvat ja hyvin hoidetut hiukset ja ne ovat vielä kauniisti laitettuna niin kyllä niitä jää usein ihastelemaan. Siitä tulee myös olo, että nainen pitää huolta itsestään."
– 37, naimisissa

"Hyvä Mariia: Kyllähän miehet kiinnittävät huomiota naisten hiuksiin, vaikkeivat meteliä siitä pidäkkään. Toisille pitkät ja paksut on must, toisille riittää kun vaan on puhtaat ja kampaus on sopiva olemukseen. Jonnetukat naisilla pitäis lailla kieltää."
– 46, naimisissa

"Kyllähän miehet huomioivat naisten hiukset. Vähintäänkin sen osalta, mikä on oma mieltymys niiden suhteen, se vaikuttaa kuitenkin kokonaisuuteen, jonka näemme. Mutta osa, joskin varmasti suhteellisen pieni osa miehistä noteeraa, kun nainen on tehnyt jotain erilaista hiuksilleen, ellei ero sitten ole selkeämpi kuten uusi väri, ei vain sävyn muutos."
– 34, sinkku

"Kyllä kiinnitämme huomiota. Ja hiusten pitää olla pitkät eikä mikään poikatukka."
– 30, sinkku

"Lähinnä kiinnitän huomiota hiusten pituuteen ja siisteyteen. Pituudella ei ole niin merkitystä, mutta epäsiistit tai likaiset hiukset ovat todellinen turn-off. Tärkeintä on, että hiustyyli sopii kantajalleen."
– 24, avoliitossa

"Miehet eivät kiinnitä naisen hiuksiin erityistä huomiota, ellei nainen ole kalju, värjännyt hiuksensa violetiksi tai muuten vaan pilannut niitä. Eli kunhan hiukset vaan ovat luonnolliset, kaikki on hyvin."
– 37, naimisissa

"Ainakin omalla kohdallani on sanottava, että ellei nainen ole tehnyt jotain täydellistä muutosta hiuksilleen, niin en huomaa sitä. Kai se on jokin ero dna-kaavassa, joka estää miestä näkemästä pieniä eroja naisen hiuksissa. Hiukset ovat osa naisen kokonaiskuvaa eli kyllä hiusten on kuitenkin "stemmattava" kaiken muun kanssa. Huonosti tehdyt tai sekavat kampaukset yleensä huomaa helpoiten."
– 38, seurustelee

"Dear Mariia, nykypäivänä naiset kantavat päälaellaan mitä erikoisempia linnunpelättimiä ja mustikkapensaita, sivu- ja kokokaljuista ja koko väripaletin kirjosta puhumattakaan, joten jos et pistä tästä vielä astetta oudommaksi, niin tuskin."
– 32, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat