Kiinalaisen sometähden elämä ja lähetys katkesivat traagisesti kesken kaiken – entinen aviomies murtautui sisään ja sytytti "Lamun" palamaan

Pidetty kiinalainen videoblogaaja on kuollut sen jälkeen, kun hänen entinen aviomiehensä valeli sometähden bensiinillä ja sytytti hänet lopulta tuleen.

Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC. Tiedot tapahtuneesta perustuvat kiinalaislähteisiin.

Lamuksi kutsuttu tähti oli erittäin suosittu kiinalaisella Douyin-alustalla, joka on kiinassa suosittu TikTokin tapainen somepalvelu. Hänellä on BBC:n mukaan satojatuhansia seuraajia.

Sometähden kerrotaan saaneen pahoja palovammoja ja kuolleen lopulta kaksi viikkoa väkivallanteon jälkeen. 30-vuotias Lamu tunnettiin onnellista maaseutuelämää esittelevistä videoistaan.

Kiinalaismedian mukaan tähden lähetys katkesi kesken kaiken syyskuun 14. päivänä. Entisen puolison kerrotaan murtautuneen tuolloin naisen asuntoon veitsellä ja bensiinillä varustautuneena.

Entisen aviomiehen kerrotaan jo aiemmin uhanneen tappaa entisen vaimonsa, ellei tämä solmisi avioliittoa uudelleen. Kiinalaislähteet kertovat myös suhteeseen liittyneestä perheväkivallasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja