Mainos

Kihloja, eroja ja vauva! Näin Love Islandin voittajapareille kävi maailmalla saarelta lähdön jälkeen

0:40

Tiistaina 25.9. klo 21 Suomen version voimin starttaava Love Island -ohjelma on saavuttanut Iso-Britanniassa valtaisan suosion. MTV kokosi yhteen mielenkiintoisimmat tarinat ohjelman brittiversiosta.

Love Island Suomi starttaa Subilla 25.9. klo 21. Katso traileri yltä!

Love Island -deittailuohjelmaa on tehty Iso-Britanniassa neljä tuotantokautta. Saarella rakastuneiden ja voittajaksi selvinneiden parien on ollut hankala saada suhdettaan kestämään saarelta lähdön jälkeen. Osa on siinä kuitenkin onnistunut. 

Lue, ketkä pareista ovat yhä yhdessä ja ketkä löysivät uuden rakkauden!

Kausi 1: Jessica Hayes ja Max Morley

Vuonna 2015 esitetyn ensimmäisen kauden voittajapari oli yhdessä vain kuusi viikkoa ohjelman päättymisen jälkeen. Eron jälkeen Hayes on keskittynyt tekemään uraa mallina. Hän on myös löytänyt uuden rakkauden. Hayes kihlautui elokuussa poikaystävänsä Dan Lawryn kanssa puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Max Morley nähtiin viime vuonna Ex on the Beach -tosi-tv-ohjelmassa. Hän on aiemmin tapaillut Geordie Shore -tähti Charlotte Crosbya ja myös Love Islandin toisella tuotantokaudella nähtyä Zara Hollandia. Nykyään Morley seurustelee Kate-nimisen lentoemännän kanssa.

Kausi 2: Cara De La Hoyde ja Nathan Massey

Saarella vuonna 2016 toisensa löytänyt pari muutti yhteen pian ohjelman jälkeen ja seurusteli lähes vuoden, mutta erosi vuonna 2017. Vain kuukausi eron jälkeen De La Hoyde ilmoitti odottavansa Masseyn lasta. Hieman ennen lapsen syntymää pari palasi yhteen.

Massey on kertonut haastattelussa, että tv-ohjelman aiheuttamat paineet johtivat eroon. Yhteinen lapsi kuitenkin lujitti parin suhdetta ja he kihlautuivat heinäkuussa.

Kausi 3: Kem Cetinay ja Amber Davies

Vuoden 2017 voittajat, 22-vuotias Kem Cetinay ja 21-vuotias Amber Davies erosivat oltuaan yhdessä 132 päivää.

– Surullisina olemme päättäneet erota, pari tiedotti.

– Rakastuimme huvilalla ja haluamme kiittää kaikkia fanejamme tuesta. Pysymme hyvinä ystävinä.

Sisäpiirin tietojen mukaan pariskunnalla oli vaikeuksia sovittaa kiireisiä aikataulujaan yhteen.

– He yrittivät saada suhteen toimimaan, mutta ymmärsivät haluavansa eri asioita. Yhdessäolo oli liian rankkaa, parin sisäpiiristä kerrottiin.

Eron jälkeen Davies on edennyt urallaan. Hän on tehnyt rahakkaan mallisopimuksen vaatemerkin kanssa ja valmistautuu parhaillaan musikaalirooliin. Cetinay on ollut mukanaDancing on Ice -kilpailussa ja esiintynyt spin-off -ohjelmassa Straight Out of Love Island parhaan ystävänsä Chris Hughesin kanssa. Kaksikko on myös julkaissut singlen Little Bit Leave It.

Kausi 4: Dani Dyer ja Jack Fincham

Heinäkuussa 2018 päättyneen kauden voittajiksi selviytyivät Dani Dyer ja Jack Fincham. He tekivät historiaa olemalla ensimmäinen voittajapari, joka ei harrastanut seksiä saarella.

Pari on yhä onnellisesti yhdessä ja muutti hiljattain yhteiseen asuntoon. Molemmat pyrkivät näyttelijän uralle ja heidät nähdään pian samassa elokuvassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.