Tiesitkö? Tämä legendaarinen televisiosarja on tuonut useat julkkispariskunnat yhteen

Saturday Night Live parodioi Harryn ja Meghanin kuninkaallisia häitä 2:06

Saturday Night Live on tuonut yhteen julkimopariskuntia jo vuosien ajan.

VIDEO: Saturday Night Live parodioi Harryn ja Meghanin kuninkaallisia häitä

Hiljattain on kohistu näyttelijä Pete Davidsonin ja laulaja Ariana Granden tuoreesta suhteesta. Rakastunut kaksikko löysi toisensa legendaarisen yhdysvaltalaisen viihdeohjelman Saturday Night Liven kautta. Davidson työskentelee ohjelman riveissä. 

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun joku ohjelman työntekijöistä pariutuu jonkun siinä esiintyneen vieraan kanssa. Itse asiassa ohjelmalla on oma historiansa julkimoiden ja ohjelman henkilökunnan jäsenten pariutumisen suhteen. 

Keräsimme listan tähtipariskunnista, jotka ovat löytäneet toisensa Saturday Night Liven kautta!

1. Scarlett Johansson ja Colin Cost

Näyttelijä Scarlett Johansson ja Saturday Night Liven pääkäsikirjoittaja Colin Cost nähtiin suutelemassa ensimmäistä kertaa ohjelman kauden päättäjäisjuhlissa toukokuussa 2017. Kevään 2018 Met Galassa rakastuneen oloinen pariskunta edusti yhdessä.

2. Emma Stone ja Dave McCary

Näyttelijä Emma Stone ja elokuvantekijä Dave McCary tapasivat vuonna 2016, kun Stone emännöi ohjelman jakson ja esiintyi McCaryn ohjaamassa sketsissä. Vaikka pari ei ole tehnyt numeroa seurustelustaan, heidät on nähty usein yhdessä vielä vuonna 2018, joten heidän uskotaan olevan edelleen yhdessä. 

3. Olivia Wilde ja Jason Sudeikis

Näyttelijä Olivia Wilde ja Saturday Night Liven henkilökuntaan taannoin kuulunut Jason Sudeikis tapasivat ohjelman kauden päätösjuhlassa vuonna 2011. Pari virallisti suhteensa muutamaa kuukautta myöhemmin. Kaksikko on ollut yhdessä lähes kahdeksan vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta: nelivuotias Otis ja vuoden ikäinen Daisy.

4. Ben Affleck ja Lindsay Shookus

Näyttelijä Ben Affleckin ja Saturday Night Liven tuottajan Lindsay Shookusin romanssi alkoi vuonna 2013, kun kumpikin oli tahoillaan naimisissa edellisiin puolisoihinsa. Pari virallisti suhteensa heinäkuussa 2017. 

5. Carrie Fisher ja Dan Aykroyd

Edesmennyt näyttelijä Carrie Fisher ja Saturday Night Liven näyttelijä Dan Aykroyd tapasivat vuonna 1978, kun Fisher emännöi ohjelman jakson. Pari rakastui myöhemmin The Blues Brothers -elokuvan kuvauksissa ja päätyivät myöhemmin kihloihin. Fisher kuitenkin purki kihlauksen, sillä hän rakastui laulaja Paul Simoniin.

6. Ariana Grande ja Pete Davidson


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ariana Grande erosi räppäri Mac Milleristä muutama viikko sitten, ja myös Pete Davidson lopetti suhteensa Cazzie Davidin kanssa hiljattain. Grande ja Davidson virallistivat suhteensa Instagramissa ja Saturday Night Liven kaartiin kuuluva Davidson hankki jopa muutamia tatuointeja tuoreen suhteensa kunniaksi. Grande on esiintynyt Saturday Night Livessa sekä emäntänä että musiikkiesiintyjänä useaan otteeseen. 

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat