Brittien Love Island -tähdet tienaavat miljoonia – tässä sarjan tulokuninkaalliset

Love Island UK -sarjasta tutut kasvot ovat onnistuneet luomaan itselleen miljoonabisneksen.

Love Island UK -sarjan viides tuotantokausi alkoi Britanniassa 3. kesäkuuta. Ohjelmassa kilpailijat lähtevät hulppeaan villaan etsimään itselleen sopivaa kumppania. Lopuksi yleisön äänestämä suosikkipari saa mahdollisuuden voittaa itselleen rahapotin – joko yksin tai parina.

Vaikka kilpailua ei voittaisikaan, voi sarja tuoda mukanaan kokonaan uuden uran. Näin on käynyt useille sarjan brittikilpailijoille, joiden nykyiset tulot pohjautuvat pitkälti tv-sarjasta saatuun julkisuuteen. The Sun -lehti listasi sarjan parhaiten tienaavat kilpailijat.

Vuonna 2016 sarjassa toisensa löytäneet Olivia ja Alex Bowen menivät myös sarjan historiassa ensimmäisinä naimisiin. Pari on tienannut itselleen sievoisen summan sosiaalisella medialla, omalla muotimerkillä, lehtijutuilla ja mallina työskentelyllä. Huhujen mukaan myös Music Television on kontaktoinut paria oman tv-sarjan merkeissä. Parin tulojen on arvioitu olevan hieman vajaat 5 miljoonaa euroa.

Amber Davies ja Kem Cetinay poistuivat yhdessä saarelta sarjan kolmannella tuotantokaudella. Myöhemmin pari erosi, mutta julkisuus toi mukanaan molemmille uusia uramahdollisuuksia. Davies on pääroolissa Dolly Partonin 9 to 5 -musikaalissa ja sen ohelle tehty tv-elokuva toi musikaalitähdelle kuvetta kassaan lisää. Daviesin tulojen on arvioitu olevan lähemmäs kahden miljoonan euron luokkaa.

Cetinay taas on tähdittänyt ITV:n tv-sarjoja ja hänet nähtiin mukana Dancing on Ice-sarjassa, jossa Saara Aalto kilpaili. Muodin parissa vaikuttajana toimivan Cetinayn on arvioitu tienanneen vajaat 1,7 miljoonaa euroa.

Katso muut sarjan tulokuninkaalliset alta löytyvältä listalta.

Dani Dyer, 1,9 miljoonaa euroa.
Chris Hughes 1,5 miljoonaa euroa.
Kady McDermott 1,4 miljoonaa euroa.
Gabby Allen, 1,4 miljoonaa euroa.
Olivia Attwood 1,3 miljoonaa euroa.
Megan Barton-Hanson, 1,2 miljoonaa euroa.
Jack Fincham, 1,1 miljoonaa euroa.

LOVE ISLAND UK 4. kausi katsottavissa mtv-palvelussa.

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja