Mainos

Kiemunki kohahduttaa jälleen some-tekstillä – nimittelee rajusti Alkossa käynyttä miestä

Kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustajana työskentelevä Terhi Kiemunki avautuu Facebook-sivuillaan heinäkuun lopulla sattuneesta tapahtumaketjusta.

Kiemunki kirjoittaa käyneensä ostoksilla lauantaina 30. heinäkuuta Tampereella sijaitsevan Lielahden Citymarketin Alkossa, kun huomasi omien sanojensa mukaan maahanmuuttajataustaisen näköisen miehen kassalla.

Kiemunki kertoo, ettei miehelle suostuttu myymään kahta salmiakkikossupulloa, koska kahden tytön oli nähty antaneen rahaa miehelle.

Miestä tekstissä varsin törkeällä haukkumasanalla kuvaileva Kiemunki kertoo, kuinka lähti tämän perään. Lopulta hän löysi miehen alakerran autohallista, jossa tämä oli kahden teini-ikäisen tytön seurassa. 

(Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.)

Kiemungin mukaan mies selitti tytöille, ettei hänelle myyty alkoholia. Samalla mies kertoi Kiemungin mukaan, että kaupungissa hänelle varmasti myytäisiin halutut pullot.

– Avauduin siinä vähän ja kolmikko lähti kiireesti ulos, ajoin autolla perässä että olisin saanut kuvan heistä – siinä en onnistunut. Menivät bussipysäkille ja minä pysähdyin soittamaan hätäkeskukseen, Kiemunki kuvailee Facebookissa.

Hän jatkaa uskomalla, että poliisi saisi miehen helposti kiinni antamillaan tuntomerkeillä.

– Toivon siis hartaasti, että poliisi on saanut paskaläjän kiinni, koska kaikki tietävät mikä on lopputulos, Kiemunki vihjaa.

Tekstin kommenttikentässä Kiemunki lisää, että saattoi haukkua miestä varsin rumalla sanalla. 

– Tuli vähän rumasti nimiteltyä tuossa, sitä kun ei oikein osannut nähdä sillä hetkellä muuta kuin paskaläjänä sen kuvottavan tyypin. Ei hävetä, enkä pyydä anteeksi, hän täräyttää.

Kiemunki oli viimeksi maaliskuussa otsikoissa Facebook-kirjottelunsa vuoksi. Silloin hän joutui myrskyn silmään pilkattuaan Fcebook-kommenteissaan virpomassa olleiden tyttöjen hijab-huiveja ja ihmeteltyään, onko Allahillakin palmusunnuntaina vuosipäivä.

Lisäksi hän harmitteli, ettei hänellä ollut antaa palkaksi yhtään kondomia.

Täsmennetty 4.8. klo 15.45: Vartijat eivät kieltäytyneet myymästä, vaan kielsivät myyjää myymästä alkoholia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.