Kiekko maalin katolle ja sisään – Färjestad näytti mallia erikoisella tavalla

Kiekko maalin katolta jäähän ja Frölunda-maaliin 0:56

Frölunda päihitti Färjestadin Ruotsin SHL-jääkiekkoliigan ottelussa lukemin 4–3. Ottelun erikoisimmasta osumasta vastasi kuitenkin Färjestad.

Pääkuvan videolla ottelun erikoisin maali.

Färjestadin Fabian Zetterlund lähetti toisessa erässä laukauksen oikealta kulmalta maalille. Kiekko pomppasi maalin katolle ja hetken päästä peliväline oli maalin edessä pelattavana. Siitä sen rusikoi rysään isäntien Gustav Rydahl, ja Färjestad kavensi tilanteeksi 2–3.

Oskar Steen tasoitti pelin Rydahlin ja suomalaishyökkääjä Ilari Melartin esityöstä vain vajaan kahden minuutin päästä, mutta Frölunda siirtyi uudelleen keulille, kun vierailijoiden ylivoima jauhoi tyylikkään osuman. Joel Lundqvist ja SM-liigastakin tuttu Ryan Lasch petasivat, ja Jonathan Sigalet tykitti vieraiden 4–3-voittomaalin.

Kuvio pelaa: Sigalet kurittaa Färjestadia 0:57

Frölunda-lupaus iski ensimmäisen SHL-maalinsa 0:47

Frölunda kuittasi heti Färjestadin namumaalin 2:21

TV-ohjelmat: Jääkiekko