SHL-uran maalitili auki: Frölunda-lupaus näpäytti Ilari Melartin pahasta hassista

Frölunda-lupaus iski ensimmäisen SHL-maalinsa 0:47

Frölunda ja Färjestad tahkosivat Ruotsin SHL-jääkiekkoliigan ottelua toisen erän puolivälissä tasalukemissa 3–3. Ensimmäiselle erätauolle Frölunda siirtyi 2–1-vierasjohdossa 18-vuotiaan hyökkääjälupaus Samuel Fagemon SHL-uran avausmaalin turvin.

Pääkuvan videolla Fagemon SHL-uran avausmaali.

Färjestadin suomalaispuolustaja Ilari Melart hassasi kiekon hyökkäyssinisen tuntumassa karulla tavalla, ja Fagemo säntäsi karkuun. Suoraluistelun jälkeen terävä laukaus, ja Fagemon SHL-uran avausmaali oli tosiasia pelikellon näyttäessä lukemia 19.28.

Färjestadin Max Friberg oli aiemmin erän ensiminuuteilla ampunut joukkueensa tasoihin viivakudilla maskin takaa.

Vain puolisen minuuttia tätä ennen Fabian Zetterlund iski Frölundan 1–0-johtoon päästyään läpi Mikael Wikstrandin namutarjoilusta.

Frölunda kuittasi heti Färjestadin namumaalin 2:21

Ottelu katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa!