Kiekko-Espoo Mestiksen välieriin! TUTOn sensaatio jäi vajaaksi

Maali: K-Espoo - TUTO Hockey, Janne Hämäläinen(28 K-Espoo) 1:12
Tämä oli illan avausosuma, sen iski Kiekko-Espoon Janne Hämäläinen

Kiekko-Espoo jatkaa Mestiksen välieriin. Historiallista temppua yrittänyt TUTO kellistyi puolivälierien seitsemännessä ottelussa 4–1. Ottelusarja kääntyi Espoolle siis voitoin 4–3.

Espoossa pelattu seitsemäs ottelu sai ensimmäiset viitteensä ratkaisusta toisessa erässä. Kotijoukkue paineli sen aikana kahden maalin karkumatkalle. Voittomaaliksi jääneestä 2–0-maalista vastasi Rasmus Toivainen.

Päätöserässä Espoo siirtyi jo 3–0-johtoon. TUTO sai kavennusmaalin tehtyä viitisen minuuttia ennen loppua, mutta kiriin se ei enää riittänyt. Espoo lipaisi kiekon loppuhetkillä vielä kertaalleen tyhjiin.

Välierissä Kiekko-Espoo kohtaa Imatran Ketterän. Toinen pari on IPK–Hermes.

Kesälomille lähtevä TUTO ehti olla ottelusarjassa jo 0–3-tappiolla, mutta nousi lopulta taistelemaan jatkopaikasta.

Mestiksessä on pelattu paras seitsemästä -sarjoja kaudesta 2011–12, eikä yksikään joukkue ole edelleenkään onnistunut nousemaan kolmen tappion takaa jatkoon.

Jatkoon edennyt Kiekko-Espoo pelaa ensi kaudella SM-liigassa. TUTO jatkaa Mestiksessä. Se on tosin valittanut hylätystä Liiga-hakemuksestaan Urheilun oikeusturvalautakuntaan.