KHL-seurasta jylistiin kitkerää tekstiä suomalaisista

Jääkiekon KHL-seura Avangard Omskin general manager Aleksei Volkov kommentoi suomalaispelaajien Oliwer Kasken ja Ville Pokan tilannetta ja puhisi suomalaisten lisäksi ruotsalaisista.

Suomalaispuolustajat Kaski ja Pokka jättivät Omskin itäliiga KHL:n pudotuspelivaiheessa. Venäjä oli hyökännyt sotilaallisesti Ukrainaan.

– Olemme pidättäneet Pokan ja Kasken palkkiot heidän bonuksistaan. Oli vastavuoroisuutta. Olemme säilyttäneet oikeutemme heihin, mutta olemme kiinnostuneita, mitä siirtotilanteen suhteen tapahtuu, Omskin GM Aleksei Volkov sanoi Championatin mukaan.

– Uskon, että MM-kisojen jälkeen tulee selkeyttä. Jos ulkomaalaisten annetaan, kuten jalkapallossa, vain paiskata ovea ja lähteä, se on katastrofi.

Volkov ärähteli suomalaisten ohella ruotsalaisista. Myös ruotsalaispelaajat jättivät laajalla joukolla venäläisvetoisen KHL:n, kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan.

– Henkilökohtaisesti minulla ei ole halua puhua suomalaisten tai ruotsalaisten kanssa, he voivat pettää sinut milloin tahansa, Volkov jylisi.

Lue myös:

    Uusimmat