KHL:n kärkiseura TsSKA Moskova teki kovia satsauksia – hankki Sebastian Ahon ja Joel Armian oikeudet

Jääkiekon KHL:n toisella sijalla TsSKA Moskova on tehnyt kovia satsauksia. Seura hankki NHL:ssä kiekkoilevien Carolina Hurricanesin Sebastian Ahon, Montreal Canadiensin Joel Armian ja Boston Bruinsin David Pastrnakin oikeudet Severstal Tsherepovetsilta.

Toinen KHL-seura Avangard Omsk oli aiemmin hankkinut Sami Vatasen ja Juuso Ikosen oikeudet Metallurg Novokuznetskilta. KHL:ssä on tänään siirtojen takaraja.

NHL:ssä saattaa tulla työsulku kaudelle 2020-2021, ja tuolloin Aho, Armia ja Pastrnak saatetaan nähdä TsSKA:n riveissä, joka omistaa pelaajien oikeudet siihen asti, kunnes he täyttävät 29 vuotta. 

Aho on pelannut tällä kaudella 35 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehopisteet 14+24. Pastnak solmi puolestaan kauden alussa uuden kuuden vuoden sopimuksen Bostonin kanssa. Sopimuksella on arvoa noin 35 miljoonaa euroa. Hän on pelannut 37 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 23+24. 

Armia siirtyi täksi kaudeksi Winnipegistä Montrealiin, jonka kanssa hän solmi vuoden sopimuksen. Suomalainen on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista ja on pelannut vain 15 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 3+4. 

Lue myös:

    Uusimmat