KHL-kauden alle pysäyttäviä huolia – pelaajistossa satapäin koronatartuntoja

1:52
Yli kolmannes kokee elämänsä huonontuneen korona-aikana.

Jääkiekon KHL on käynnistymässä tämän viikon keskiviikkona, mutta koronaviruspandemia aiheuttaa huolia useassa maassa pelattavalle sarjalle. Niitä ei myöskään vähennä KHL:n puheenjohtajan Aleksei Morozovin tuore paljastus.

Morozov kertoi, että 116 KHL-pelaajaa oli antanut elokuun 30. päivään mennessä positiivisen koronavirusnäytteen. 

– Näistä 54 pelaajaa on jo toipunut kuntoon, ja he ovat palanneet harjoittelun pariin. On huomauttamisen arvoista, että kaikilla sairastuneilla pelaajilla oireet ovat olleet lieviä. Kaikki heistä olivat joukkueidensa lääkärien jatkuvassa tarkkailussa ja KHL:n terveydenhuolto on myös seurannut heidän tilannettaan, Morozov kertoi KHL:n tiedotteessa.

Morozov totesi, että kaikki ovat tietoisia sarjan ja seurojen kohtaamista ongelmista ja viittasi samalla koronaviruspandemiaan. Hänen mukaansa KHL on kuitenkin "löytänyt vastaukset lähes kaikkiin ongelmiin" ja "pääasia on, että KHL on valmis kauden alkuun".

KHL starttaa kahden päivän kuluttua keskiviikkona TsSKA Moskovan ja Ak Bars Kazanin välisellä ottelulla. Torstaina vuorossa on jo seitsemän ottelua, joista yksi on Dinamo Minskin ja Helsingin Jokerien välinen kohtaaminen Valko-Venäjän Minskissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja