Kevään viimeinen Vappu ja Marja Live täynnä tähtiloistoa – vieraina muun muassa Supernanny Pia Penttala ja laulajatähti Saara Aalto

9:27
Kevään toiseksi viimeisessä Vappu ja Marja Livessä nähtiin vieraana muun muassa Dome Karukoski.

Vappu ja Marja Liveen saapuvat vieraiksi myös debyyttisoololevyn Ellips-nimellä julkaiseva Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli sekä vloggaajat Miisa Rotola-Pulkkila ja Tomas Grekov.

Vappu ja Marja Live -ohjelman kymmenes ja samalla kevään viimeinen jakso nähdään normaalista poiketen AVA-kanavalla tänään keskiviikkona 10. huhtikuuta kello 21.

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraana nähdään Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu lastensuojelun ammattilainen Pia Penttala.

Kevään viimeiseen jaksoon saapuu myös Britannian Dancing on Ice -ohjelmassa finaaliin asti yltänyt laulaja Saara Aalto manageripuolisonsa Meri Sopasen kanssa.

Ohjelmassa vierailevat myös vloggaajat Miisa Rotola-Pulkkila ja Tomas Grekov.

Vappu ja Marja Livessä nähdään lisäksi pitkällä tauolla olevan Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja, Ellips-nimellä debyyttisooloalbuminsa Yhden naisen hautajaiset perjantaina julkaiseva Elli Haloo.

Vappu ja Marja Livessä nähdään aiempien jaksojen malliin myös taksvärkki-osio, jossa ohjelman juontajapari valjastetaan työhön, josta maksetaan pieni palkkio.

Pimiä ja Hintikka lahjoittavat summan hyväntekeväisyyteen.

Kevään viimeinen Vappu ja Marja Live tänään kello 21 AVAlla!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja