Kevään viimeinen Vappu ja Marja Live täynnä tähtiloistoa – vieraina muun muassa Supernanny Pia Penttala ja laulajatähti Saara Aalto

9:27
Kevään toiseksi viimeisessä Vappu ja Marja Livessä nähtiin vieraana muun muassa Dome Karukoski.

Vappu ja Marja Liveen saapuvat vieraiksi myös debyyttisoololevyn Ellips-nimellä julkaiseva Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli sekä vloggaajat Miisa Rotola-Pulkkila ja Tomas Grekov.

Vappu ja Marja Live -ohjelman kymmenes ja samalla kevään viimeinen jakso nähdään normaalista poiketen AVA-kanavalla tänään keskiviikkona 10. huhtikuuta kello 21.

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraana nähdään Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu lastensuojelun ammattilainen Pia Penttala.

Kevään viimeiseen jaksoon saapuu myös Britannian Dancing on Ice -ohjelmassa finaaliin asti yltänyt laulaja Saara Aalto manageripuolisonsa Meri Sopasen kanssa.

Ohjelmassa vierailevat myös vloggaajat Miisa Rotola-Pulkkila ja Tomas Grekov.

Vappu ja Marja Livessä nähdään lisäksi pitkällä tauolla olevan Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja, Ellips-nimellä debyyttisooloalbuminsa Yhden naisen hautajaiset perjantaina julkaiseva Elli Haloo.

Vappu ja Marja Livessä nähdään aiempien jaksojen malliin myös taksvärkki-osio, jossa ohjelman juontajapari valjastetaan työhön, josta maksetaan pieni palkkio.

Pimiä ja Hintikka lahjoittavat summan hyväntekeväisyyteen.

Kevään viimeinen Vappu ja Marja Live tänään kello 21 AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja